ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ! Όταν οι κρατικοδίαιτοι Τράγκες φωνάζουν

Αυτός είναι ο άνθρωπος που σήμερα καταγγέλλει τα διαπλεκόμενα, την κομματοκρατία και τους «ομίλους» -παρά το γεγονός ότι εργάζεται στον όμιλο Αλαφούζου.
Είναι ο κ. Τράγκας (ή Φράγκας;), για τον οποίο η εμπλοκή του ονόματός του στη λίστα Λαγκάρντ ήταν, σύμφωνα με τον ίδιο, προβοκάτσια των μυστικών υπηρεσιών που θέλουν να τον εκθέσουν.
Προβοκάτσια όμως σίγουρα δεν είναι τα πάνω από 3 εκατομμύρια 200 χιλιάδες ευρώ που πήραν μόνο το 2008 μέσω κρατικής διαφήμισης οι εφημερίδες του «Χώρα της Κυριακής» και η καθημερινή «Χώρα».
Παλιά τα στοιχεία, αλλά πάντα έχουν την αξία τους. Στο νούμερο 11 και 35 της λίστας, τα σχετικά ποσά.
Ενδιαφέρον έχει όλη η λίστα βέβαια και πάντα θα έχει. Ιδιαίτερα για όσους δεν επιλέγουν συνειδητά τα συστημικά ΜΜΕ που σιτίζονται από το Κράτος για να ευλογούν τα μνημόνια που…. απαιτούν
λιγότερο Κράτος. Τα συμπεράσματα εύκολα. Όμως γι’ αυτόν τον κ. Φράγκα είναι που σηκώθηκε τόση σκόνη επειδή κάλεσε στην εκπομπή του 4 νεοναζί. Μπορεί ακόμη και σήμερα να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη με μία του κίνηση. Άξιος!
Η λίστα με τα ποσά
ph1
Η λίστα με τις κυκλοφορίες εφημερίδων 2 Κυριακών του Δεκεμβρίου 2008. Μία εφημερίδα με κυκλοφορία 1.020 (χιλίων είκοσι) φύλλων κάθε Κυριακή πήρε κρατική διαφήμιση 2.611.000 ευρώ.

ph2
Παρεμπιπτόντως, πρωταθλητής στην κρατική διαφήμιση το 2008 ήταν ο Κύρτσος με τις free press του. Τα πηγαίνει πολύ καλά με τις διαφημίσεις ο Κύρτσος. Όπως την προηγούμενη Κυριακή, όπου στην ίδια σελίδα είχε διαφήμιση της συνένωσης Εθνικής με Eurobank, αλλά και άρθρο του ίδιου για τους λόγους που δε θα γίνει η συνένωση που διαφήμιζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.