Έρευνα Δημοτικότητας των Blogs και Ιστολογίων της περιοχής

Σε συνεχή πτώση φαίνεται να είναι τα Blogs της ευρύτερης περιοχής του δήμου Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων, σε σχέση με Blogs άλλων περιοχών, με αποτέλεσμα την σημαντική υποχώρηση τους στην Πανελλαδική κατάταξη, με εξαίρεση τα 3 κορυφαία Blogs της περιοχής LB, LCity & L1.
-- To Loutrakiblog, παρά τη μικρή υποχώρηση δημοτικότητας, παραμένει σε υψηλά επίπεδα διατηρώντας πολύ υψηλά τη φήμη του σε συνδεδεμένα blogs, ενώ παραμένει εκ των κορυφαίων και στα Blogs της Κορινθίας, όντας δεύτερο σε δημοτικότητα μετά το parakato.gr. Το LB εκμεταλλεύεται την ύπαρξη πολυάριθμων αρθογράφων και διαχειριστών, σημειώνοντας επαναληψημότητα σε ανάγνωση άρθρων και σχολίων.
-- Το Lcitynews, ακολουθεί το στυλ του LB (συχνή αλλαγή άρθρων, μίξη τοπικών με άλλες ειδήσεις), με διαφοροποίηση στη νεανικότητα των άρθρων και στην ύπαρξη ίδιων ρεπορτάζ και βίντεο σε επίπεδο δήμου. Παραμένει δεύτερο, δείχνοντας μια μικρή πτώση δημοτικότητας, και τέταρτο σε επίπεδο Κορινθίας.
-- Το Loutraki One, παραμένει το κορυφαίο προσωπικού ύφους Blog στη περιοχή του δήμου και στη
Κορινθία, επιδεικνύοντας έμφαση σε θέματα πολιτικής, ελληνισμού, επώνυμης αρθογραφίας και ανάδειξης τοπικών θεμάτων του δήμου. Ο διαχειριστής του είναι αρθογράφος σε κορυφαία blogs πανελλαδικά, και ένας εκ των διαχειριστών του κορυφαίου Blog σε επίπεδο πολιτικού σχολιασμού στην Ελλάδα, Olympia.gr
-- Τα sites isthmos.gr και fresh-press.gr παραμένουν σε υψηλή δημοτικότητα, προσομοιάζοντας τα μεγάλα ειδησιογραφικά ιστολόγια. Ίσως λίγο άνευρα και χωρίς δημοσιογραφική υποστήριξη ή ανταποκρίσεις που θα τους έδινε μια μεγαλύτερη οντότητα.
-- Τα υπόλοιπα τοπικά blogs είναι σε ελεύθερη πτώση κατά χιλιάδες θέσεις κατάταξης δημοτικότητας σε πανελλαδικό επίπεδο, ίσως γιατί η θεματολογία του δεν ξεχωρίζει από τα 3 κορυφαία σε ανάγνωση, ή γιατί είναι κυρίως επαναλαμβανόμενα στην ύλη τους.
Δείτε τον αναλυτικό πίνακα βάσει του alexa.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.