Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη, ντροπή για τις "δημοκρατικές" επιλογές σας

Σ.Σ. Ο αντιδήμαρχος Δ. Δέδες, υποθάλπει ευθέως με τις δηλώσεις τους τις ενέργειες βίας και διχασμού, αμέσως μετά την χθεσινή παρέλαση (δείτε το βίντεο). Εάν επιτέλους δεν πάει σπίτι του, τότε αυτό σημαίνει ότι τις απόψεις τους τις δέχεται και τις ασπάζεται και ο δήμαρχος και τα υπόλοιπα μέλη της δημοτικής αρχής. Λυπόμαστε για λογαριασμό σας. 
η στιγμή που αποδίδονται τα εύσημα
Κι' όμως, αυτοί οι οποίοι δυναμίτησαν το κλίμα πριν την τελετή εορτασμού με τη συμπεριφορά τους και την άκρως αντιδημοκρατικότητα τους, τολμούν να δείχνουν με το δάκτυλο άλλους και να επιρρίπτουν ευθύνες με δελτία τύπου, προσπαθώντας έντεχνα να ρίξουν αποκλειστικά αλλού τις προφανείς ευθύνες τους.
Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη, είναι υποχρέωση σας να ενημερώσετε τους δημότες αυτού του τόπου, εάν θεωρείτε και πιστεύετε οτι η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος εκπροσωπούνται από τον αντιδήμαρχο Δ. Δέδε.  Ενημερώστε μας, εάν όντως συμμερίζεστε τις απόψεις τους και τις ενέργειες του. Εάν όχι ο δρόμος της αποπομπής είναι μονόδρομος.  
Ένας Δ. Δέδες ο οποίος συμπεριφέρθηκε χυδαία σε βουλευτή της περιοχής κατά τη διάρκεια
συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, με την προφανή ανοχή, να μην πω και την παρότρυνση του ίδιου του δημάρχου (όπως φαίνεται από την χειρονομία επιβράβευσης του δημάρχου ευθύς μετά τις ύβρεις και την αντιδημοκρατική του συμπεριφορά).

Ένας Δ. Δέδες, ο οποίος υποστήριξε την ανήκουστη πρόταση του κου Ασημακόπουλου, να εμποδιστεί ο βουλευτής της ΧΑ να καταθέσει στεφάνι, την ίδια στιγμή που ο δήμαρχος είχε στείλει πρόσκληση -όπως και στους υπόλοιπους βουλευτές- για να τιμήσουν τον εορτασμό.
Ένας Δ. Δέδες που βεβηλώνει την δημοκρατικότητα και τον ιστορικό ρόλο της περιοχής στην επανάσταση του '21, με τις δηλώσεις τους αμέσως μετά τη παρέλαση, δίνοντας συγχαρητήρια σε αυτούς που επιτέθηκαν στον βουλευτή και μετέτρεψαν σε ριγκ την εκδήλωση, υποθάλποντας ευθέως με αυτές τις δηλώσεις και επόμενες αντίστοιχες ενέργειες. ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ. 
Ένας Δ. Δέδες που παλαιότερα, με εντελώς αυθαίρετο τρόπο, γελοιποίησε την εκπροσώπηση του τόπου όταν καταφέρθηκε με χυδαιότητα και με ύβρεις κατά του περιφερειάρχη Πελοποννήσου.
Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη, εάν πραγματικά σας εκπροσωπούν οι ενέργειες του κατ' επιλογήν σας αντιδημάρχου, τον οποίο έχετε στηρίξει επανηλειμμένα, τότε λυπόμαστε πραγματικά για τις επιλογές σας και για την αντιδημοκρατικότητα αυτής της δημοτικής αρχής.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις, καθώς και το βίντεο με τις δηλώσεις και τις ανδραγαθίες στη συνεδρίσης του δημοτικού συμβουλίου.





1 σχόλιο:

  1. Αν ο δημαρχος ειχε ενημερωσει τον διοικητη του αστυνομικου τμηματος οτι δεν θα στειλει προσκληση στη χρυση αυγη για να καταθεση στενανι και το εκανε....πρεπει να παει σπιτι μου ειναι ηθικος αυτουργος ολως αυτων που παρακολοθησαμε!! σπιτι σου δημαρχε δεν κανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.