Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη, σήμερα οι δυο επιλογές είναι απλές. Αύριο θα είναι αργά.

Σ.Σ. Δύο άσχετες παρατηρήσεις και μια απορία: 
Παρ. 1. Πρέπει να υπάρχει κάποιο σατανικό μυαλό που προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο ή που να θέλει να εκθέσει τον δήμαρχο ή που να νομίζει ότι απευθύνεται σε χαμηλότερης νοημοσύνης άτομα, ή να έχει συνηθίσει από άλλες πρακτικές ή τέλος πάντων να φτάνει έως εκεί ο νούς του. 
Παρ. 2. Οι πρακτικές του...κόμματος όπως τις είχαν μάθει που με το μπίρι-μπίρι, την παρουσίαση εικονικής πραγματικότητας και το στυλ χτυπιέμαι έως που δακρύζω γιατί με πνίγει το δίκιο, πέθαναν από τότε που ο θείος Jeffrey George Tsand Mineiko Παπανδρέου είπε ότι "λεφτά υπήρχαν". 
Απορία. Ο βαρώνος Μυγχάουζεν μας έμεινε από το φανταστικό κόσμο της Νεραϊδοχώρας; 
Προφανώς η Πρωταπριλιά έφτασε νωρίτερα στο δημαρχείο του Λουτρακίου. Μόνο ως έτσι μπορούν οι δημότες να το εκλάβουν το δελτίο τύπου του δήμου περί "Αλήθειες για τα γεγονότα της 25ης Μαρτίου".
Γιατί εάν το πάρουν σοβαρά, πολύ φοβάμαι ότι υπάρχει πολύ σοβαρότερο πρόβλημα στην Ιάσονος από ότι είχαμε φανταστεί.
Έχει πεισθεί το πανελλήνιο για το ποιός είχε ακέραιες τις ευθύνες, ποιός ήταν ανίκανος να χειριστεί ακόμα και τα πιο απλά, ποιός υπέθαλψε τι, και γιατί φτάσαμε αφενός στα επεισόδια και αφετέρου
στην έκρηξη του διοικητή κου Τετράδη. Έχουν πεισθεί όλοι, εκτός από τον 3ο όροφο της Ιάσονος 1.
Είναι απίστευτο το θράσος να προσπαθούν ορισμένοι να υπεραμυνθούν λάθος θέσεων και φασιστικών συμπεριφορών, εμφανίζοντας τις ως δήθεν δημοκρατικές πρακτικές και ως όλοι εμείς οι άλλοι εκτός από αυτούς που συνέταξαν το δελτίο τύπου να έχουμε IQ τσουκνίδας και κάτω.
Και το ακόμα πιο απίστευτο και το πλέον τραγικό για λογαριασμό ανθρώπων που θέλουν να λένε ότι εκπροσωπούν τους θεσμούς και τους δημότες, είναι να μην παραδέχονται επιτέλους ότι έχουν κάνει λάθος. 
ΟΧΙ είμαστε όλοι ιδιώτες, κρεττίνοι και άσχετοι, χωρίς κρίση, χωρίς τη δυνατότητα συμπεράσματος. ΟΧΙ όλοι έχουμε άδικο, εκτός από τον ένα και τη παρέα του.
Ε όχι κ.κ. ταγοί της πόλης.
Σήμερα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου οι επιλογές για τον δήμαρχο Κ. Λογοθέτη είναι απλές: 
-- Είτε ο δήμαρχος καταδικάζει και αποπέμπει τον αντιδήμαρχο για την συμπεριφορά του και την υπόθαλψη των γεγονότων, τον πρόεδρο του ΔΣ για την ανοχή του και τους υπεύθυνος της τελετής του εορτασμού γιατί αψήφισαν τις εντολές του επικεφαλής της αστυνομίας με κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα όλων.
-- Ή ο δήμαρχος αναλαμβάνει όλη την ευθύνη, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Όλα τα υπόλοιπα θα είναι μια απέλπιδα προσπάθεια για στάχτη στα μάτια και για διαμόρφωση εικονικής πραγματικότητας, η οποία επαγωγικά θα κάνει μεγαλύτερο κακό στη δημοτική αρχή και στις προσπάθειες για το όποιο της έργο, στο σώμα και στο έργο του δημοτικού συμβουλίου, και στους δημότες οι οποίοι για 1,5 χρόνο ακόμα δεν θα εμπιστεύονται σε τίποτα την δημοτική αρχή του διοικεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.