Εκλέξατε τους ίδιους μεγαλοσυνδικάλες και περιμένετε …αγωνιστικές διεκδικήσεις; Μα πόοοοσο επικίνδυνα αδαείς είστε;

Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες. Βρε δεν πάτε......Εκλέξατε τα ίδια άτομα και περιμένετε …αγωνιστικές διεκδικήσεις; Μα πόοοοοοοοοοσο επικίνδυνα αδαείς (για να μη πώ κάτι άλλο) είστε;
Και, ξέρετε κάτι φίλοι μου αγαπημένοι; Ρίχνουν ένα γέλιο αυτοί οι της Τρόϊκας εσωτερικού και εξωτερικού με τα χάλια μας. Μα ένα γέλιο…!

Η ΕΙΔΗΣΗ. Ενισχυμένη η ΠΑΣΚΕ στις εκλογές της ΓΣΕΕ
Ενισχυμένη κατά μία έδρα αναδείχθηκε η ΠΑΣΚΕ (ΠΑΣΟΚ), στις εκλογές που διεξήχθησαν κατά το 34ο συνέδριο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος στη Χαλκιδική. Την έδρα έχασε η ΔΑΚΕ (Νέα Δημοκρατία). Τις έδρες τους διατήρησαν το ΠΑΜΕ που πρόσκειται στο ΚΚΕ και η Αυτόνομη Παρέμβαση που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
[Σε παρένθεση είναι τα αποτελέσματα των εκλογών του προηγούμενου συνεδρίου (Μάρτιος 2007)]
ΠΑΣΚΕ: 48,2% (45,9), έδρες 22 (21)
ΔΑΚΕ: 24,69% (26,96), έδρες 11 (12)
ΔΑΣ: 20,92% (20,92), έδρες 9 (9)
Α.Π: 6,08% (6,23), έδρες 3 (3)
Αποφάσεις συνεδρίου
Στο συνέδριο εγκρίθηκαν οι βασικές αρχές και θέσεις του Προγράμματος Δράσης, της Συνομοσπονδίας, οι οποίες αφορούν την αγωνιστική διεκδίκηση όλων των οικονομικών, ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Η αντιμετώπιση της ύφεσης και της κρίσης με τις επιπτώσεις στην απασχόληση και την ανεργία είναι ζήτημα άμεσης προτεραιότητας για τη ΓΣΕΕ.
Η ΓΣΕΕ αξιώνει από την κυβέρνηση «να ανακαλέσει τα κοινωνικά άδικα, μονομερή και αντιαναπτυξιακά μέτρα, και να ακολουθήσει μία άλλη πολιτική που θα έρχεται σε σύγκρουση με τις νεοφιλελεύθερες συνταγές της ΕΕ οι οποίες έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τα κοινωνικά θεμέλια των εργαζόμενων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.