Καταγγελία στον υπουργό και τον αρχηγό της αστυνομίας κατέθεσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Λουτρακίου (βίντεο)

Καταγγελία στον υπουργό και τον αρχηγό της αστυνομίας  κατέθεσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Λουτρακίου στην οποία κάνουν γνωστές  τόσο τις ελλείψεις προσωπικού  και απαρχαιωμένων  περιπολικών, όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα κρατητήρια τα οποία κρατούνται υπεράριθμα άτομα.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των αστυνομικών υπάλληλων  Χρ. Αδάμ ανάλογα προβλήματα αντιμετωπίζουν όλα τα αστυνομικά τμήματα της διεύθυνσης Κορινθίας τα οποία έχουν ειπωθεί παρά πολλές φορές αλλά δεν έχουν αντιμετωπιστεί.
Ακόμα αναφέρθηκε και στο κέντρο κράτησης παράνομων μεταναστών στην Κόρινθο το οποίο
απασχολεί προσωπικό από την εδώ διεύθυνση αλλά και από όμορες διευθύνσεις  επιβαρύνοντας έτσι τις υπηρεσίες, τονίζοντας πως οι αστυνομικοί δεν παίρνουν τα ούτε τα ρεπό που δικαιούνται.


korinthostv.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.