Ολόκληρος ο Γούντι Αλεν σε 2.660 δευτερόλεπτα

Στις 21 Μαρτίου του 1969 το περιοδικό Life φιλοξένησε στο εξώφυλλό του έναν συγκριτικά άσημο τύπο, μπροστά σε μια φωτογραφία ενός θρύλου. Ο άσημος, τουλάχιστον έξω από το καλλιτεχνικό θερμοκήπιο της Νέας Υόρκης, ήταν ο Γούντι Αλεν, ο θρύλος ήταν ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρντ. 
Βλέπετε ο Αλεν είχε μόλις εγγράψει στο ενεργητικό του μια επιτυχία στο Μπρόντγουεϊ, ανεβάζοντας και πρωταγωνιστώντας στο Play it Again, Sam. 
Αυτό το εξώφυλλο ουσιαστικά σύστησε στον πλανήτη το καλλιτεχνικό φαινόμενο Γούντι Αλεν, ο οποίος έμελλε να μεταπηδήσει από το θεατρικό σανίδι στην Εβδομη Τέχνη και να αναδειχθεί σε έναν από τους πιο σημαντικούς και πιο εμβληματικούς κινηματογραφιστές και πρωταγωνιστές του σινεμά. 
Σχεδόν 44 χρόνια μετά, ένα βίντεο - συρραφή των ρόλων του στον κινηματογράφο το οποίο δημιούργησε το huffingtonpost εγκιβωτίζει το ταλέντο αλλά και την ερμηνευτική μανιέρα, το χαρακτηριστικό τραύλισμα, του αστείρευτου Γούντι Αλεν, ο οποίος εδώ που τα λέμε είναι καλύτερος σεναριογράφος, παρά ηθοποιός.
Αλλά και πάλι αξίζει κάθε ένα από τα 2.620 δευτερόλεπτα του βίντεο....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.