Sweet Halloween Dreams:Πώς ένας Έλληνας καλλιτέχνης έκανε το Hollywood να τον προσέξει!

Ο Alex Panagopoulos ανάρτησε το σκίτσο του «Sweet Halloween Dreams» στην ανοιχτή σελίδα designers DeviantArt. Το ενδιαφέρον του επισκεπτών ήταν τόσο μεγάλο, που στάθηκε ο λόγος να κλείσει συμφωνία για τη δημιουργίας ταινίας με έμπνευση από το σκίτσο!
Χωρίς καν να έχει γραφεί το σενάριο της ταινίας, η εταιρεία New line Cinema πήρε τα δικαιώματα για την παραγωγή της, ενώ ο ηθοποιός Dwayne Johnson θα δανείσει τη φωνή του στον πρωταγωνιστή.
Το σκίτσο του Έλληνα καλλιτέχνη αποτυπώνει ένα μικρό αρκουδάκι που κρατά ένα σπαθί για να προστατεύσει ένα μικρό κορίτσι που κοιμάται από ένα τεράστιο τέρας. Πλέον, συνοδεύεται από τη λεζάντα "Teddy Bears: Προστατεύοντας τα αθώα παιδιά από τέρατα που βρίσκονται κάτω
από το κρεβάτι τους από το 1902".
Ο κ. Panagopoulos σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Dwayne Johnson, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του. Ο Έλληνας δηλώνει, ακόμα, ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι ένα απλό σκίτσο έχει τέτοια απήχηση στο κοινό.


Από το mail μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.