Paperman. Η εξαιρετική ταινία μικρού μήκους της Disney. Δείτε τη

Μία μικρού μήκους ταινία κινουμένων σχεδίων που θα σας κάνει να την ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά. Το υποψήφιο για Όσκαρ video animation μικρού μήκους της Disney «Paperman» :
Χρησιμοποιώντας ένα μινιμαλιστικό μαυρόασπρο στυλ, η μικρού μήκους ταινία ακολουθεί την ιστορία ενός μοναχικού νεαρού άνδρα στα μέσα του αιώνα στη Νέα Υόρκη, του οποίου η μοίρα παίρνει μια αναπάντεχη τροπή μετά από μια τυχαία συνάντηση με μια όμορφη γυναίκα που αλλάζει την καθημερινότητά του.
Πεπεισμένος ότι το κορίτσι των ονείρων του, έχει φύγει για πάντα, παίρνει μια δεύτερη ευκαιρία όταν την εντοπίζει σε ένα παράθυρο ουρανοξύστη απέναντι από το γραφείο του. 
Με μόνο την καρδιά, τη φαντασία του και μια στοίβα χαρτιά προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή της.


antikleidi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.