Ιδού η αποκάλυψη μας που κινητοποίησε τους ηρωϊκούς εισαγγελείς.

Στις αρχές του έτους, ανακοινώνεται η σύναψη ομολογιακού δανείου από το Μέγκα. Ακολουθεί μία οπερέτα ανακλήσεων, διαψεύσεων, διορθωτικών ανακοινώσεων, με απόλυτη συνέργεια της επιτροπής κεφαλαιαγοράς. 
Εως εκείνη την στιγμή, το θέμα ήταν απλώς εξοργιστικό, αλλά νόμιμο.
Στις 8 Ιανουαρίου του 2013, το Ολυμπία κάνει την αποκάλυψη – βόμβα για το δάνειο – πρόκληση που δόθηκε από το καθεστώς Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου, χωρίς εγγυήσεις, λίγο πριν τις δηλώσεις περί τιτανικού, διαφθοράς κλπ. 

Αποκάλυψη με ντοκουμέντα που δεν μπορούσαν να αμφισβητηθούν από καμμία “ανακοίνωση”,
ειδικά από
τις τράπεζες.
Το πρόσφατο δάνειο λοιπόν ήταν η διόρθωση. Αυτό που θα πρέπει να απαντήσουν όλοι, εως και η Τράπεζα της Ελλάδος, είναι: Mega αποκάλυψη: Εδωσαν 50 εκ. χωρίς εγγυήσεις ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! με όλα τα ντοκουμέντα.
Για να τελειώνουμε με τις “διαρροές”.
Διαβάστε επίσης: ΔΑΝΕΙΑ ΜΕGA = ΔΑΝΕΙΑ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ = ΠΕΠΟΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.