Λουτράκι. Παραδοχή ευθύνης για παραβατική λειτουργία από την δημοτική αρχή Κ. Λογοθέτη

ΣΟΚ προκαλεί η ανερυθρίαστη και ωμή παραδοχή από πλευράς της δημοτικής αρχής του Κ. Λογοθέτη, ότι επί σχεδόν 1,5 έτος λειτουργούσε παραβατικά, χωρίς αδειοδότηση, και με παντελώς αδιαφανείς τρόπους το δημοτικό κολυμβητήριο Λουτρακίου.
Ένα γεγονός που η δικαιοσύνη θα έπρεπε αυτεπάγγελτα να έχει επιληφθεί, ενώ η περιφέρεια στα πλαίσια της  έγκρισης της αδειοδότησης, θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσει πειθαρχικό έλεγχο για παραβατική λειτουργία, και για αδιαφανείς συμφωνίες με επιχειρηματίες και σωματεία.
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης του αντιδημάρχου Γ. Κακούρου (δείτε το βίντεο από το loutrakiblog), δήλωσε ότι στις 25 Φεβρουαρίου, 2013, η αρμόδια επιτροπή ενέκρινε την αδειοδότηση για το κολυμβητήριο, και έπεται η τυπική αδειοδότηση από την περιφέρεια.
Δηλαδή εντελώς κυνικά, η δημοτική αρχή αποδέχεται και παραδέχεται ότι όλο αυτό το διάστημα που το κολυμβητήριο χρησιμοποιούταν από "επισκέπτες", από ομάδες του εξωτερικού, από πελάτες
ιδιωτικών επιχειρήσεων και από συλλόγους, αυτό συνέβαινε χωρίς άδεια, άρα με αδιαφανείς διαδικασίες και συμφωνίες.
Και γιατί να μην το κάνει; Σάμπως έχει να φοβηθεί ότι θα την ελέγξει η αντιπολίτευση; Μήπως κάποιος θα βγεί να πει την αλήθεια;
Tηn ίδια στιγμή τα στελέχη της δημοτικής αρχής και τα παπαγαλάκια θα τους στοχοποιήσουν έναντι των ψηφοφόρων με δήθεν διλήμματα ότι τάχα μου δεν θέλουν τα παιδιά μας να χρησιμοποιούν το κολυμβητήριο.
Όλοι για τα ψηφαλάκια, υποθάλποντας τις συμφωνίες, τις "επισκέψεις", την κοροϊδία τόσων μηνών από τον ίδιο τον δήμαρχο που απαξιεί να απαντήσει στα συνεχόμενα ερωτήματα των δημοτικών συμβούλων και των προέδρων. Να μην πω για τους "κλειδούχους εθελοντές" που διαχειρίζονται χωρίς συμφωνητικό την δημοτική περιουσία. Ούτε για τους έως και σήμερα κινδύνους από τον πιθανό τραυματισμό αθλητή σε ένα δημοτικό κολυμβητήριο χωρίς άδεια.Επιτέλους ας σπάσει η συνωμοσία της σιωπής και της συγκάλυψης.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά θέλω να δω τι θα πει το δημοτικό συμβούλιο, και έαν η δικαιοσύνη και η δημοτική αρχή θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση προς τους επιχειρηματίες ή τους μαγαζάτορες, εάν αυτοί ανοίξουν επιχειρήσεις ή κατασκευάσουν οικοδομήματα χωρίς άδεια χρήσης και λειτουργίας.  Εκεί -υποκριτικά ή όχι- όλοι θα δείχνουν με το δάκτυλο, θα απαιτούν το κλείσιμο, θα απαιτούν την τιμωρία και θα κάνουν παράδειγμα ανομίας αυτόν που το τόλμησε.
Συγγνώμη, εδώ τι αλλάζει; Ή μήπως ο ελέγχων δεν ελέγχεται;

Για την ιστορία, δείτε το βίντεο του αντιδημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.