Λουτράκι AE & Thermal SPA. Πόσο τους πήρε;

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ
Πόσο χρόνο πήρε για τη δημοτική αρχή του Κ. Λογοθέτη να κάνει...: 
-- Τους πήρε ολόκληρους 23 μήνες να βάλουν πινακίδες κατεύθυνσης για το Loutraki Thermal Spa.
-- Τους πήρε μόλις 1 μήνα να ζητήσουν νταβατζιλίκι 500.000 ευρώ ετησίως από τον διαχειριστή και την κοινοπραξία.
-- Τους πήρε μόλις 6 μήνες να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να έχουν άτομα με άποψη και γνώση στο ΔΣ της Λουτράκι ΑΕ, αντικαθιστώντας τον πρώην αντιπρόεδρο και ένα μέλος του ΔΣ. Το ίδιο πήρε και σε 2 άλλα μέλη να καταλάβουν ότι στην αναπτυξιακή εταιρεία του δήμου μάλλον δεν θα γίνει κάτι που θα αφορά ανάπτυξη, και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια.
-- Τους πήρε 5 μήνες να καταλάβουν ότι προφανώς είναι ανίκανοι και άσχετοι να έχουν υπό τον
έλεγχο τους την πολιτική και τη στρατηγική για την τουριστική ανάπτυξη, για την διαχείριση του προορισμού και για την εκμετάλλευση των υποδομών, και απεμπόλισαν το δικαίωμα από τη Λουτράκι ΑΕ και από το Δήμο, εκχωρώντας τα σε ΜΚΟ από ιδιώτες, προσφέροντας τους μάλιστα δωρεάν στέγη και υποστήριξη, και χαρίζοντας τους περιουσιακά στοιχεία του δήμου και της Λουτράκι ΑΕ, χωρίς καμμία έγκριση από τη γενική συνέλευση και το δημοτικό συμβούλιο.
-- Τους πήρε μόλις λίγους μήνες να προβούν σε διαπραγμάτευση και διακανονισμό χρεών με τον εργολάβο του έργου, με σκοπό την απομείωση του κεφαλαίου και την διαγραφή των υπερήμερων τόκων του χρέους. Δεν τους πήρε καθόλου χρόνο να... αθετήσουν αυτές τις συμφωνίες, με αποτέλεσμα την εκ νέου επιβάρυνση με τόκους υπερημερίας και την ουσιαστική επιβάρυνση του χρέους (αντί για μείωση).
-- Τους πήρε όσους μήνες και για να βάλουν τις ταμπέλες, να.... καταφέρουν να οδηγήσουν τον εργολάβο να οδηγηθεί τελικά σε κατάσχεση επί των τραπεζικών λογαριασμών και επί των απαιτήσεων απόρροια της επιστροφής ΦΠΑ της Λουτράκι ΑΕ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έπονται και άλλες κατασχέσεις, ίσως αυτή τη φορά και επί άϋλων και κινητών περιουσιακών στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των μετοχών της εταιρείας.
-- Τους πήρε 25 μήνες να διαμορφώσουν τις συνθήκες για να κλείσει το υδροθεραπευτήριο Loutraki Thermal Spa, ήτοι η μεγαλύτερη επένδυση του τόπου και μια από τις μεγαλύτερες σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης;

Υ.Γ. Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα τους μείνουν αμανάτι τα αποτελέσματα της επίπονης και τεχνοκρατικής οικονομοτεχνικής μελέτης που είχε ως αποτέλεσμα την.....απόφαση για να φοράνε στολές και να έχουν μαγνητικές κάρτες οι υπάλληλοι!!!

2 σχόλια:

  1. αγαπητέ κε GEO αναφέρεστε στην πρώτη παράγραφό σας στις ενημερωτικές πινακίδες του SPA. Δυστυχώς πρόκειται για ακόμη μια σπατάλη, καθώς αφενός υποδεικνύουν πορεία προς τη θάλασσα και όχι προς το spa και αφετέρου η αναφορά απόστασης απέχει μακράν της πραγματικότητας, συνεπώς ειναι, αν οχι παραπλανητικές, τουλάχιστον απαράδεκτες!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους πήρε 23 μήνες να τις βάλουν, αλλά ίσως κάτι παραπάνω είτε για να μάθουν προσανατολισμό (που υπάρχει θέμα όπως και να το κάνεις με αυτή τη δημοτική αρχή), ή να μάθουν προς τα που πέφτει το SPA για να το δείξουν σωστά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.