Λουτράκι: Παρασκευή 15/2 η συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας



Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 15η   Φεβρουαρίου 2013, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 18:00  για συζήτηση και λήψη Απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1.      Εισήγηση Προέδρου για επισκευή αγροτικού δρόμου στην περιοχή Άνω Χαρβάτι Λουτρακίου.
2.      Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΑΝΑΨΥΧΗΣ ( Ζαχαροπλαστείο- παγωτά- βάφλες με παρασκευαστήριο)  της ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΤΙΑΤΟΥ επί της οδού Αλκυονίδων 2 στο Λουτράκι.
3.      Χορήγηση ή μη προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος ΄΄ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ( σνακ-μπαρ) της ΕΥΣΤ.ΣΤΡΙΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. νομίμως εκπρ/νης από τον κ.Στριμενόπουλο Ευστάθιο το οποίο βρίσκεται πλησίον της βυθιζόμενης γέφυρας στην περιοχή Ποσειδωνίας.
4.      Χορήγηση ή μη ανανέωσης άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2013 για το κατάστημα ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΜΠΑΡ  του ΠΑΝΤΕΛΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ επί της Ελευθερίου Βενιζέλου 51 στο Λουτράκι.
5.      Χορήγηση ή μη ανανέωσης άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων έτους 2013 για το κατάστημα ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ  (εστιατόριο, οβελιστήριο) και ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ( καφετέρια) του ΖΕΡΒΑ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ επί της οδού Πλατείας 25ης Μαρτίου στο Λουτράκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.