Βιβλιοπαρουσίαση από του "Μπορώ και χωρίς Ευρώ" από τον Α.Κ.Χ "σβούρα"

Ο Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός χώρος "σβούρα" διοργανώνει Βιβλιοπαρουσίαση την  Κυριακή 27/1 στις 7:00 μμ στον στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου (Δαμασκηνού & Κολοκοτρώνη)
Η Βιβλιοπαρουσίαση αφορά το " Μπορώ και χωρίς ευρώ” του Ανδρέας Ρουμελιώτης, ενώ θα ακολουθήσει και συζήτηση με θέμα «μπορεί κάποιος να ζήσει σήμερα στην Ελλάδα χωρίς ευρώ;»
Ο Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός χώρος "σβούρα" είναι μια νέα κοινωνική δράση που αξίζει την συμμετοχή του κοινού, ειδικά σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς. 
Ο Στόχος είναι η αναζήτηση και η δημιουργία εναλλακτικών μορφών κοινωνικών αλλά και παραγωγικών σχέσεων, που θα ανατρέπει την κυρίαρχη λογική της παραγωγής-κατανάλωσης-εκμετάλλευσης και θα στηρίζεται στη λογική της ισότητας, της δικαιοσύνης και της αξιοπρέπειας.
Η ομάδα της "σβούρας" ευελπιστεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης ανθρώπων και συλλογικοτήτων, τονίζοντας πως δεν αποτελεί ιδιοκτησία κανενός πολιτικού χώρου και δεν επιθυμεί να γίνει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης κανενός.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον διαδικτυακό τόπο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.