Μέγα θέμα με το τοξικό ΚΛΟΦΕΝ που έθαψε ο αντιδήμαρχος Δ. Δέδες

Το θέμα της κλοπής στον βιολογικό καθαρισμό των Αγίων Θεοδώρων αποτέλεσε την αιτία να αποκαλυφθεί το πολύ επικίνδυνο παιχνίδι που παίζεται με την υγεία των κατοίκων της πόλης.
Πιο συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος κ. Δ. Δέδες προσπαθώντας να δικαιολογήσει και αστόχως να καθησυχάσει τους θορυβημένους κατοίκους για την έκχυση από τους μετασχηματιστές του βιολογικού της εξαιρετικά τοξικής και καρκινογόνου ουσίας «ΚΛΟΦΕΝ» στο περιβάλλον δήλωσε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αφενός μεν γιατί έχει ήδη απορροφηθεί (!!!), αφετέρου δε ομολόγησε ότι σε
αντίστοιχο συμβάν προ μηνών πλησίον γεωτρήσεως είχε κατόπιν εντολής του απομακρυνθεί με σκαπτικά μηχανήματα το εμποτισμένο με ΚΛΟΦΕΝ χώμα το οποίο αποτέθηκε σε ασφαλές κατά την άποψή του χώρο, που τεχνηέντως απέκρυψε την τοποθεσία του.
Ο κ. Δ. Δέδες με τις ενέργειές του υποκαθιστά αυθαιρέτως αλλά κυρίως επικινδύνως τις αρμόδιες υπηρεσίες περιβάλλοντος χωρίς να λαμβάνει υπόψη του κανέναν και τίποτα.
Αγνοεί ότι η εξαιρετικά καρκινογόνος ουσία ΚΛΟΦΕΝ που έχει κατά το παρελθόν ξεσηκώσει μεγάλες οικολογικές διαμαρτυρίες ανά την υφήλιο πρέπει να συλλέγεται από κατάλληλα εξοπλισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό και να καταστρέφεται σε ειδικούς κλιβάνους.
Μπορεί κ. Δέδε εσείς και η δημοτική στην οποία είστε ταγμένος να αδιαφορείτε για τα προβλήματα του Δήμου και να λέτε ότι θα σας κρίνει στο τέλος της θητείας σας ο λαός αλλά σας «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ» να παίζεται για τα μικροπολιτικά σας οφέλη με την υγεία μας.

Ακόμη μια τραγική περίπτωση χειρισμού υποθέσεων από τον τραγικό και πλέον επικίνδυνο Αντιδήμαρχο.


 από το e-istos.gr

1 σχόλιο:

  1. Ε αφού το απορροφά το έδαφος μην κάθεστε, ότι κλοφέν υπάρχει αδιάθετο στην αγορά φέρτε το και ρίξτε το εκεί. Ρε ποιόν δουλεύετε ρε που το παίζεται και χημικοί και γεωλόγοι από πάνω αντί να ζητήσετε κανένα συγνώμη και να το βουλώσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.