"Όταν καπνίζει ο λουλάς..." Βάλτε τώρα φόρο στα τζάκια και στις ξυλόσομπες

Σ.Σ. Μια ρηξικέλευθη πρόταση στα πλαίσια της "σωτηρίας" της χώρας. Βάλτε τώρα φόρους και στους κατόχους τζακιού ή ξυλόσομπας. Δεν μπορεί έτσι αυθαίρετα όλοι αυτοί οι αναιδείς πολίτες των έκτακτων εισφορών και των χαρατσιών, να μην αγοράζουν πετρέλαιο θέρμανσης. 
Σ.Σ. Και το κράτος ρε; Τα έσοδα του κράτους δεν τα σκέφτεστε; Πως περιμένετε ρε αχρείοι να σωθούν οι τράπεζες;
Σ.Σ. Έξω από τη πλάκα τώρα. Όχι μόνο είναι ανίκανοι να δημιουργήσουν έσοδα, απόρροια της αλόγιστης αύξησης φόρων, τελών και άλλων εφευρέσεων, αλλά κατάφεραν να είναι και οι αίτιοι πρόκλησης περιβάλλοντος επικίνδυνου για τη δημόσια υγεία. Εύγε καλοπληρωμένοι άσχετοι φωστήρες.

Σε ένα κράτος ανίδεων και άσχετων με τον σχεδιασμό αύξησης των δημόσιων εσόδων και μείωση των εξόδων, έρχεται ο κάθε "γνώστης" και πετάει τη κοτσάνα του: "Αυξήστε τους έμμεσους φόρους σε πετρέλαιο, βενζίνη, ποτά και τσιγάρα, για να τα οικονομήσει το κράτος". Και μετά τα παρουσιάζουν
ως ισοδύναμα μέτρα στους τροϊκανούς, οι οποίοι όμως είναι πια υποψιασμένοι.
-- Πως θες ρε συ να αυξηθούν τα έσοδα όταν δεν έχετε αφήσει ούτε σεντ στο 90% του πληθυσμού; -- Πως θες να αυξηθεί η κατανάλωση πετρελαίου θέρμανσης όταν από 80 λεπτά το πήγες 1.60;
-- Γιατί τώρα παραπονιέσαι που οι πολίτες της χώρας των κλεπτοκρατών καίνε ότι βρουν, με αποτέλεσμα το φαινόμενο της αιθαλομίχλης και την δημιουργία αστικού περιβάλλοντος επικίνδυνου για την δημόσια υγεία.
Γιατί κ.κ. της τρόϊκα εσωτερικού, και κ.κ. βουλευτές, εδώ δεν θα φτάνουν τα γιαούρτια, οι γιούχες και το μαύρισμα στις κάλπες. Εδώ, δεν μιλάμε απλά ή μόνο για την οικονομική εξαθλίωση των πολιτών, αλλά για την δημιουργία συνθηκών άκρως επικίνδυνων για την υγεία με σαφή υπαιτιότητα σας. Και εδώ κύριοι τα πράγματα σοβαρεύουν. Και όχι τίποτα άλλο, αλλά από ξύλα και βρεγμένες σανίδες, πια έχουν γεμίσει όλα τα σπίτια.
Το νού σας.....φωστήρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.