Λογαριασμοί ύδρευσης Αγ. Θεοδώρων. Πόσο πιο μπάχαλο πια;

Σ.Σ Αυτά που πρόλαβε να κάνει η δημοτική αρχή του Κ. Λογοθέτη μέσα σε μόλις 25 μήνες, είναι ανήκουστα και για γέλια. Αυτά που δεν έχει κάνει, είναι για κλάμματα....
Είδαν και απόειδαν οι φωστήρες εκεί στη δημοτική αρχή του Κ. Λογοθέτη, και αφού επί 18 μήνες δεν είχαν στείλει ούτε ένα λογαριασμό νερού, έστειλαν.....3 λογαριασμούς μαζί!!!
Εν μέσω κρίσης, και σε μια εποχή που ο δημότης δεν έχει να πληρώσει φόρους και τέλη με κίνδυνο την απώλεια περιουσιακών στοιχείων από το πιο ανάλγητο κράτος που υπήρξε ποτέ σε αυτή τη χώρα, έρχονται τώρα και οι...δημοτικοί φωστήρες να τους αποτελειώσουν.
Και να ήταν μόνο αυτό; Μαζί με τους τρεις λογαριασμούς, υπάρχει και μπόνους!!! Ένα επιπρόσθετο μεγάλο ποσό, γιατί πρέπει να αλλάξουν οι μετρητές επειδή όλο αυτό το διάστημα δεν......μπορούσαν να τους διαβάσουν!!!
Για μια ακόμα φορά, οι δημότες γίνονται θύματα έκπληξης από μια δημοτική αρχή, που
αδυνατεί να αντιμετωπίσει με σεβασμό, με  σχέδιο και με προγραμματισμό τους δημότες. 

Από τη μια είναι να γελάς και να συζητάς τα τεκταινόμενα της δημοτικής αρχής του Κ. Λογοθέτη με σκοπό να διασκεδάζεις αυτές τις δύσκολες εποχές.
Από την άλλη όμως, είναι τραγικός ο τρόπος που αντιμετωπίζεται ο δήμος και ακόμα τραγικότερος και ανάλγητος ο τρόπος που αντιμετωπίζονται οι δημότες, που σε πιάνει οργή, θλίψη και παντελής απογοήτευση.

την είδηση την είδα στο e-istos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.