Άδωνης. Την Μαρίνα της Μυτιλήνης την πούλησα ΕΓΩ στους Τούρκους

Σ.Σ....και το λέει με καμάρι ο καλός ο πωλητής της χώρας. Κι' όμως θα υπάρξουν "έλληνες του καναπέ" που θα τον ξαναψηφίσουν. Ίσως για να πουλήσει κι' άλλα στους τούρκους ή ίσως για να πουλήσει τη ΝΔ και να πάει στο ΣΥΡΙΖΑ μπας και ξαναδεί θέση υπουργού.
Σ.Σ... με κάτι τέτοιους σαν τον Μπουμπούκο και τον Γιακουμάτο, καταλαβαίνεις πόσο χαμηλά έχει φτάσει η χώρα και πόσο μας έχουν εκφυλίσει οι πακιστανοαφγανοί.
Καμαρώστε τον...Μπουμπούκο Άδωνη ως μόνιμο καλεσμένο των καναλιών, να απαντά με περισσή περηφάνεια ότι "την μαρίνα της Μυτιλήνης την πούλησε αυτός στους Τούρκους".
Άσε που αυτός ο Γ. Παπαδάκης είναι ο μεγαλύτερος Τιραμόλα της Ελληνικής τηλεόρασης, αφού είναι συνεχώς τραβάτε με και ας κλαίω. Από τη μια φωνάζει και σχίζει τα ρούχα του από την αγανάκτηση,
και από την άλλη έχει κάθε μέρα το πουλητάρι του ΛΑΟΣ που μόλις του έδωσαν χαρτοφυλάκιο το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να πουλήσει το κόμμα του και να πουλήσει στους Τούρκους. Μπράβο σας και στους δυο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.