Λουτράκι. Έπαρση στην εποχή των ασήμαντων και ελάχιστων

"Αρχή άνδρα δείκνυσι"..... ή αλλιώς, δώσε εξουσία σε κάποιον για να δεις τον πραγματικό του εαυτό. Να δεις τις συμπεριφορές που κρύβει στην ανωνυμία του και στην ανυπαρξία του χθές.
Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την δημοτική αρχή του Κ. Λογοθέτη, αυτοί οι ελάχιστοι που απέμειναν σε ένα συνδυασμό που δεν έχει τολμήσει εδώ και ένα χρόνο να κάνει συγκέντρωση, γιατί δεν μπορούσε να μαζέψει ούτε καν 25 άτομα, είναι τελικά αδιόρθωτοι.
Έχουν απαγγιστρωθεί στα πλοκάμια της εξουσίας, και μέσα στην νιρβάνα που προσφέρει η απεραντωσύνη του τίποτα, θεωρούν ότι ο δήμος τους ανήκει και μπορούν να επιλέγουν κατά το δοκούν ποιοί θα ασχολούνται, ποιός θα ενημερώνεται και πότε θα έχει δικαίωμα κάθε δημότης ή και κάθε αιρετός να ενημερώνεται ή να παρίστασται σε συνεδριάσεις που αφορούν το δήμο, την περιουσία του δήμου και όλα αυτά τα οποία ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημότες.
Έτσι, παρατηρούνται και πάλι φαινόμενα έπαρσης από άτομα που -παρότι μέλη του δημοτικού συμβουλίου- δεν έχουν καταφέρει να κάνουν.... σεφτέ στα πρακτικά των συνεδριάσων, και τα οποία αλλού είναι λαλίστατα.
Παραδείγματα; οι συνεδριάσεις των νομικών προσώπων όπου π.χ. μια δημοτική σύμβουλος, εν
μέσω άτυπου συμβουλίου του ΔΣ του Προμηθέα, τόλμησε να βάλει χέρι σε εργαζόμενο ή σε μουσικό δάσκαλο επειδή παρίσταστο στο χώρου που εργαζόταν!!
Ή πιο πρόσφατα (εχθές), όπου το ίδιο άτομο, μαζί με άλλη μια κυρία αλεξιπτωτιστικού χαρακτήρα στο δήμο (εμ δώσε εξουσία....), έβαλαν....χέρι στον πρώην πρόεδρου του δημοτικού συμβουλίου Γ. Κακαβά, και στον πρώην πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Γ. Μαρίνη, επειδή ήθελαν να παρίστανται κατά τη διάρκεια της ενημερωτικού χαρακτήρα συνεδρίασης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.
Η έπαρση σε όλο της το μεγαλείο.
Το ακόμα χειρότερο, που μόνο συμπόνια θα έπρεπε να προκαλεί για αυτούς τους ανθρώπους, θα είναι αυτό που θα γίνει μετά από 1,5 έτος, όταν και όλα αυτά τα άτομα θα επανέλθουν στην ανωνυμία, χωρίς εξουσία και στην πλήρη απαξία από πλευράς δημοτών.
Γιατί αν μη τι άλλο, οι πολίτες μπορεί να μην ασχολούνται γιατί έχουν άλλα μεγαλύτερα προβλήματα από αυτά, αλλά ούτε ηλίθιοι είναι, ούτε κοντή μνήμη έχουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.