ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Ποιά είναι η κωδική ονομασία του πεδίου συμπλήρωσης ονόματος στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση;

Ξεκίνησε η λειτουργία του συστήματος ηλεκτρονικής συνταγογράφησης e-prescription, μέσω του οποίου καταχωρούνται οι ιατρικές επισκέψεις και τα παραπεμπτικά για διαγνωστικές εξετάσεις. Δεν θα περίμενε βέβαια στο κράτος που ζούμε να κυλίσουν όλα ομαλά....
Και καλά τα προβλήματα διακοπών σύνδεσης και καθυστερήσεων, που έβαλαν σε σκέψεις ακόμα και τον ΟΠΑΠ μήπως και εκδόσει καινούργιο δελτίο με μεγάλες αποδόσεις σε όποιον στοιχηματίσει με επιτυχία για το πόσες διακοπές θα κάνει το ΝΕΟ σύστημα.
Το άλλο όμως; Είμαι πεπεισμένος ότι εκεί στον ΟΠΑΠ έτριβαν τα χέρια τους, αφού σε περίπτωση που το έβαζαν ως στοιχηματικό δελτίο, δεν υπήρχε περίπτωση κανείς να το βρεί.
Ποιά ήταν λοιπόν η κωδική ονομασία που υπήρχε στη θέση στην οποία οι γιατροί θα πρέπει να βάλουν το όνομα τους; 
Η ονομασία είναι.......

"foufoutos"....Ναι δεν σας κάνω πλάκα. ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ με λατινικούς χαρακτήρες. Οι τύποι το τερμάτισαν και περιμένουν το νέο παιχνίδι από τη καινούργια χρονιά.

Έντονη αντίδραση από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα καθώς θεωρεί ότι η συγκεκριμένη λέξη έχει αρνητικό περιεχόμενο και είναι δυσφημιστική για τους γιατρούς και το λειτούργημά τους.
«Μας προκαλεί μεγάλη κατάπληξη η ασέβεια με την οποία αντιμετωπίζετε τους γιατρούς και απορούμε με το θράσος αυτού που έκανε τη συγκεκριμένη καταχώριση και ο δόλος όσων την ανήρτησαν» καταλήγει η ανακοίνωση.

Άκου Φούφουτος.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.