Υπόθεση γνωμοδότησης Τσοβόλα. Δείτε την συνέντευξη του Π. Ηλιακόπουλου και τις εξελίξεις της μήνυσης του.

Δείτε την συνέντευξη του δημοσιογράφου Π. Ηλιακόπουλου που παραχώρησε στο Novel radio και το Axion TV για το θέμα της γνωμοδότησης του Τσοβόλα για την Κοινοπραξία Club Hotel Casino Loutraki και την Λουτράκι ΑΕ
Ως γνωστόν, ο Π. Ηλιακόπουλος έχει καταθέσει μήνυση κατά των μελών του ΔΣ της Λουτράκι ΑΕ, θεωρώντας ότι η δημοτική  αρχή σκόπιμα δεν διεκδικεί έσοδα που αναλογούν στη Λουτράκι ΑΕ από τις χρήσεις 1995-2010, ενώ παράλληλα εθελοτυφλεί σκοπίμως στην ανάδειξη πιθανών ευθυνών για πολιτικά και άλλα πρόσωπα.
Ο δημοσιογράφος, καταλογίζει εμμέσως ή άμεσως στην δημοτική αρχή του Κ. Λογοθέτη προσπάθεια συγκάλυψης ευθυνών, με την ανοχή της αντιπολίτευσης, ενώ παράλληλα ενημερώνει για τις εξελίξεις της μήνυσης και τις καταθέσεις μαρτύρων.
Δείτε το βίντεο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.