Μόλις 32 χρονών και εξελέγη πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου

Γεννημένος το 1980 ο Παναγιώτης Πολίτης είναι ίσως ο νεώτερος πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου στους 325 δήμους της Ελλάδας.
Εξελέγη στη σχετική συνεδρίαση του δ.σ. Κορωπίου, το μεσημέρι της Κυριακής, με 23 ψήφους επί 24 ψηφισάντων δημοτικών συμβούλων.
Ο Παναγιώτης Πολίτης είναι μόνιμος κάτοικος Κορωπίου μέχρι σήμερα. Φοίτησε στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Κορωπί και στη συνέχεια αποφοίτησε από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.
 Είναι Πολιτικός Μηχανικός και διατηρεί Τεχνική Εταιρεία με έδρα το Κορωπί, η οποία
δραστηριοποιείται στο χώρο της μελέτης και της κατασκευής.
Στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2010 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ του Δημήτρη Κιούση επιδεικνύοντας συνέπεια και επιτυχή διαχείριση αρμοδιοτήτων της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου ενώ διετέλεσε και τακτικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στο χρονικό διάστημα 2011 - 2012. Παράλληλα έχει πλούσια συμμετοχή σε φιλαθλητικές εκδηλώσεις ως ενεργό μέλος του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου του οποίου είναι και γενικός αρχηγός.

Νοτιανατολικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.