Δείτε όλα τα βίντεο από την συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου (15/1)

Δείτε όλα τα βίντεο από την προχθεσινή (15/1) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Λουτράκι. Κυρίαρχα θέματα ήταν το Λιμενικό Ταμείο Λουτρακίου Περαχώρας και το θέμα του Βιολογικού των Αγ. Θεοδώρων.
Δείτε τις ομιλίες και τις καταγγελίες των επικεφαλής των συνδυασμών και των δημοτικών συμβούλων, καθώς και διάφορα μονόπρακτα....έστω και βραχνιασμένα.....
Τι κατήγγειλε ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ Γ. Κακαβάς, και ο Γ. Γκιώνης για το Λιμενικό Ταμείο. Σιωπή από τον Δήμαρχο, τι απάντησε ο πρόεδρος του ΛΤ Α. Μαρίνης. Τι ειπώθηκε από Γ. Παπαγεωργίου και Σ. Ράτη για τη μήνυση προς τον Δήμαρχο και τι απάντησε απειλώντας για αντίποινα ο Κ. Λογοθέτης. Τι γίνεται με τις αναθέσεις....και άλλα.

τα 12 βίντεο από το κανάλι του tvtvtk στο youtube

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.