Θα σε πλήρωνε η TOYOTA εάν δεν είχες πουλήσει ούτε ένα όχημα Dr Τάκη; Που είναι οι αποκρατικοποιήσεις;

O μεγάλος παραμυθάς των αποκρατικοποιήσεων που τον έκανε σκόνη ο Φωτόπουλος και τώρα πουλάει φούμαρα στο ΤΑΙΠΕΔ. 
Μια ακόμη χρονιά φεύγει δίχως ούτε μη αποκρατικοποίηση της προκοπής την ώρα που η συγκυβέρνηση των 3 αμοραλιστών πετσοκόβει διαρκώς μισθούς και συντάξεις. Καλούμε τον μανατζαρέο Αθανασόπουλο να μας πει αν θα τον πλήρωνε η TOYOTA για ενα ολόκληρο χρόνο, εάν δεν είχε πουλήσει ούτε μια κούρσα.
Πόσο μας κοστίζουν οι ανεπρόκοποι του ΤΑΙΠΕΔ και γιατί τα περίφημα 50 δις των αποκρατικοποιήσεων δείχνουν πλέον όνειρο απατηλό, κίτρινο γράμμα στο συρτάρι;
Τι συμβαίνει για παράδειγμα με την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ, η οποία κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα εξαιτίας της διαπλοκής με την  ΙΝΤΡΑΛΟΤ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Lykavitos.gr που δημοσιεύουμε στην συνέχεια.
Ποια είναι η θέση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και παλαιού φίλου του Κόκκαλη για την
αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ;
Ως πότε θα κοροιδεύουμε τους δανειστές μας, την Τρόικα και τον εαυτό μας για έναν Οργανισμό που κατά βάθος ο Σαμαράς κάνει ότι μπορεί για να παραμείνει ως έχει;
Γράφει σχετικά ο Lykavitos>

Η σύμβαση της INTRALOT με τον ΟΠΑΠ για το Tεχνολογικό Πάρκο απειλεί να τινάξει στον αέρα τον διαγωνισμό για την ιδιωτικοποίηση του οργανισμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση βρίσκεται ήδη σε παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις τόσο με τον Σωκράτη Κόκκαλη όσο και με τους διεκδικητές του ΟΠΑΠ. 
Στόχος των αλλεπάλληλων επαφών είναι να βρεθεί μια λύση για τη διάρκεια της σύμβασης INTRALOT με τον ΟΠΑΠ και για το τίμημα.
Διαφορετικά  ο διαγωνισμός θα τιναχτεί στον αέρα αφού η σύμβαση ΟΠΑΠ-INTRALOT θα δεσμεύει και τον νέο ιδιοκτήτη του οργανισμού με ότι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.
Πάντως οι διεκδικητές του ΟΠΑΠ διαμηνύουν ότι σε καμιά περίπτωση δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν υψηλό τίμημα για την εξαγορά αν δεν λυθεί πρώτα το ζήτημα της επίμαχης σύμβασης με την intralot. 
Σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο ζήτημα που έχει προκύψει και το οποίο παρακολουθεί στενά η Τρόικα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σχετική ερώτηση στη βουλή έδωσε αφορμή να μετρηθούν οι πρώτες αντιδράσεις τόσο σε πολιτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο των εμπλεκόμενων επιχειρηματιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.