O Αντώνης, η Άννα και το sex and the city

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το κείμενο που ακολουθεί, μπορεί να χαρακτηριστεί χυδαίο, βίαιο, ρατσιστικό, φαλοκρατικό και κρατικοδίαιτο. Reader Discretion Is Advised.
Δεν είπε την τελευταία της κουβέντα η Ελλάδα, διαμηνύει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης, ο μονόφθαλμος πρωθυπουργός μας, Αντώνης Σαμαράς. Στην πιο κρίσιμη χρονική καμπή της μετά ΔΝΤ εποχής, ο πολυμήχανος ηγέτης αποφάσισε να εξαπολύσει το πιο καλό του χαρτί, ένα χαρτί που αναμένεται να αλλάξει το ρου της ιστορίας της Ευρώπης, αν όχι του κόσμου. Το χαρτί αυτό ονομάζεται... Άννα Παναγιωτοπούλου.
Η Άννα Παναγιωτοπούλου, πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη της τηλεοπτική επιτυχία, πρωταγωνιστώντας στη σειρά του mega, Ντόλτσε Βίτα (1995). Η σειρά, που διόλου τυχαία αυτή την περίοδο παίζει σε επανάληψη το μεγάλο κανάλι, εξιστορεί τον παράνομο έρωτα μιας χοντρής και άσχημης χήρας διευθύντριας εργοστασίου, της Χριστίνας
Μαρκάτου, με το μελλοντικό της γαμπρό, Αντώνη (τυχαίο;) Καλούδη.

Εκτός από τον Αντώνη, τη Χριστίνα ερωτεύεται ο Λουκάς, συνεργάτης της στο εργοστάσιο, ο Κούλης ο Βιομήχανος, ο Λοχαγός του Αντώνη όταν πάει φαντάρος, ένας καθηγητής της Ντορίτας και διάφοροι άλλοι. Μοναδικός επιζών της ασχήμιας και των μαύρων δοντιών, ήταν παραδόξως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αν και όπως δείχνουν όλα, η σειρά αυτή τον ενέπνευσε στη μετέπειτα συγγραφική του καριέρα.

Ίσως αναρωτιέστε τι σχέση μπορεί να έχουν όλα αυτά με το "καλύτερο χαρτί" του πρωθυπουργού που προαναφέραμε. Είναι ηλίου φαεινότερον πως το σενάριο των Αλεξάνδρου Ρήγα και Λευτέρη Παπαπέτρου, ενέπνευσε τη δημιουργία μιας άλλης γνωστής σειράς. Σκεφτείτε, σε ποια σειρά υπάρχουν άσχημες γυναίκες, τις οποίες ερωτεύονται ακατάπαυστα εκατοντάδες άνδρες την εβδομάδα; Σωστά μαντέψατε. Μιλάμε ασφαλώς για το "sex and the city", του τηλεοπτικού Κολοσσού HBO.

Η σειρά παρουσιάζει την καθημερινότητα τεσσάρων μεσήλικων γυναικών στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Οι τρεις από τις τέσσερις γυναίκες, είναι από αυτό που λέμε, πιο άσχημες και από το θάνατο, ενώ η τέταρτη, είναι ασφαλώς θεόχαζη, ώστε να πιστεύουν τα καθυστερημένα κοριτσόπουλα ότι το μουνί τους είναι το κέντρο του κόσμου όσο άσχημες και αν είναι, ενώ η όμορφη φίλη τους, είναι πιθανότατα χαζή ενώ παράλληλα όλως τυχαίως, η συγκεκριμένη παντρεύεται έναν που δεν του σηκώνεται (είχα να πω κι άλλα αλλά μου τελείωσε το οξυγόνο και φεύγω και από το θέμα).

Το μεγαλοφυές σχέδιο του Αντώνη λοιπόν, θέλει την Ελλάδα, να ζητά 1.000.000.000 ευρώ από το HBO, για την κλοπή των πνευματικών δικαιωμάτων της σειράς "Ντόλτσε Βίτα", η οποία αποτελεί και πολιτιστική κληρονομιά των Ελλήνων. Η μήνυση θα κατατεθεί φυσικά στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης και εκπρόσωπος μας θα είναι ή Άννα Ανδριανού.

Το παραπάνω σχέδιο αποτελεί ασφαλώς αποκύημα της φαντασίας μου, είναι ωστόσο πιο ρεαλιστικό από το σχέδιο που έχει παρουσιάσει ο κυβερνητικός θίασος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.