ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ

Συγγενείς του Παπακωνσταντίνου τα νέα πρόσωπα στην αυθεντική λίστα Λαγκάρντ. Ερευνούνται οι σχέσεις με συγγενικό πρόσωπο του Παπαντωνίου που βρίσκεται επίσης στην λίστα.
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών επί κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου, αφαίρεσε σύμφωνα με πληροφορίες από τη λίστα Λαγκάρντ τα ονόματα τριών συγγενικών του προσώπων με καταθέσεις σε ξένη τράπεζα.
Όπως προκύπτει από την αξιολόγηση της λίστας που έκαναν ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Τέντες με τον αντεισαγγελέα Νικόλαο Παντελή, ο κ. Παπακωνσταντίνου φέρεται να «πείραξε» την πρώτη λίστα που έδωσε η Κριστίν Λαγκάρντ αφαιρώντας τα ονόματα τεσσάρων συγγενικών του προσώπων.
Υπάρχει πλέον μείζον θέμα  με την “προσωπική” συνάντηση Γιώργου Παπανδρέου – Γιώργου Παπακωνσταντίνου με τον διοικητή της HSBC τον Ιανουάριο του 2011, στο Νταβός, για την οποία σύμφωνα με την ομολογία του Στουρνάρα
δεν υπάρχουν πρακτικά! Ήδη, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Λ. Γρηγοράκος, βουλευτής ΠΑΣΟΚ δήλωσε ξεκάθαρα πως “δεν μπορεί να μην γνώριζε ο τότε πρωθυπουργός της χώρας!! Κυβερνούσε μια παρέα που έχει τεράστιες ευθύνες για την υπόθεση“.

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.