Ο Προμηθέας προτείνει: Μάθε ζωγραφική με την...Κολομούτσενα!!!


-- 'Ελεος ρε Νίκο. Ότιδήποτε ρωσικής προέλευσης βρίσκει προβολή στον Προμηθέα....
-- Προς Θεού,  δεν σμφισβητώ την καλλιτέχνη, αλλά χάθηκαν οι γηγενείς καλλιτέχνες προς προβολή; 
-- Μήπως δεν έχουμε ζωγράφους, γκαλερίστες και  δασκάλους ζωγραφικής στην περιοχή, γνωστούς πανελληνίως και με σημαντική παρουσία εκτός Ελλάδος όπως πχ την Εύη Παντελέων από το Epsilon Art; 
-- Για πόσο θα ισχύει το κόμπλεξ των καλών ξένων, την ώρα που καταξιωμένοι γηγενείς, δημότες και κάτοικοι της περιοχής παραμένουν στο πάγο; 
-- Ή μήπως σου έχει κολλήσει το μικρόβιο ο καρδινάλιος του οποίου τελευταία εμφανίζεσαι ως ο καλύτερος σωματοφύλακας ως άλλος Ντ'Αρτανιάν; Γιατί δεν σε έχω δει να διαμαρτύρεσαι που ο μη γηγενής κουμπάρος συνάδελφος σου παίρνει 5.000 το μήνα. Δεν σε έχω δει να διαμαρτύρεσαι που οι μελέτες δεν πάνε στους καταξιωμένους γηγενείς που προσφέρονται δωρεάν, αλλά πάνε σε ξένους. Δεν σε έχω δει να διαμαρτύρεσαι ή να κάνεις αγώνα κατά των τόσων αναθέσεων σε μη ντόπιους. Δεν σε είδα να πρωτοστατείς εδώ και δυο χρόνια για να δημιουργηθεί μια τοπική ΜΚΟ αντί της κάθε ξένης που εκμεταλλεύεται όλα τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας.

Δείτε το δελτίο τύπου για την δραστηριότητα...


Το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας του Ομίλου UNESCO Νομού Πειραιώς & Νήσων που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων και το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού – Αθλητισμού – Περιβάλλοντος «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» συνεχίζει με επιτυχία την κάθε επιμέρους δραστηριότητα που υλοποιεί στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του. 
Με ικανοποίηση ανακοινώνουμε ότι με την καλλιτεχνική επιμέλεια της καθηγήτριας ζωγραφικής κας Ολένας Κολομούτσενα, η οποία με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση μαθητών λειτουργεί τμήματα εκμάθησης ζωγραφικής, θα πραγματοποιήσει εορταστική εκδήλωση με άρωμα Χριστουγέννων και “πολύ ζωγραφική” στις 20 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 16:00 στην Νεραϊδοχώρα, στο Παραλιακό Πάρκο του Λουτρακίου, στην οποία θα μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.
   Υπεύθυνη των Προγραμμάτων                                                 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
   Κοινωφελούς εργασίας για τον                                     Δημοτικού Οργανισμού «Προμηθέα»
Όμιλο Unesco Πειραιώς και Νήσων
             στο Λουτράκι 




       Ρένα Παπαστεφάνου                                                     Νικόλαος Λόης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.