Ο Δήμαρχος της διαπλεκόμενης πολιτικής, οι νεράϊδοχώρες και άλλα ξωτικά.

Ο δήμαρχος -ίσως κρατώντας ως άλλος Οθέλλος και ένα κρανίο στο χέρι- θα αρχίσει πάλι το μονόπρακτο, αναφερόμενος σε αυτούς που τον κυνηγούν, που τον επιβουλεύονται, που "τολμούν να μιλούν", που του κάνουν βουντού κ.α
Ο πιστός ακολουθητής και προάσπιος -λέγε με θέλω να μείνω πρόεδρος του Προμηθέα- θα ρίχνει παραπετάσματα καπνού, με δήθεν πόνο για τη χαρά των παιδιών, ενώ ο ίδιος όντας δικηγόρος ξέχασε να δει εάν υπάρχει σύμβαση και να την διαβάσει.
Το είπα και το ξαναλέω. Η ιδέα του Γ. Γιανιτσόπουλου ήταν πολύ καλή για την νεραϊδοχώρα. Το ίδιο και η  λειτουργία του. Αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε το πως.
Μιλάμε για ένα δήμαρχο, που έχει γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων την νομιμότητα (βλέπε κολυμβητήριο, δημ. κοινότητες, πλαστογραφίες δικογράφων), και λειτουργεί κάτω από το τραπέζι.
Μιλάμε για ένα δήμαρχο, τον Κ. Λογοθέτη, που έχει ανάγει  την διαπλοκή σε καθημερινή πρακτική και σε άσκηση πολιτικής (βλέπε κολυμβητήριο, ΜΚΟ, LTO, Καζίνο, εταιρεία Προβής, απευθείας αναθέσεις κοντά 2 εκατ. με τη γνωστή διαδικασία της σαλαμοποίησης και πάει λέγοντας)
Και πάμε στη Νεραϊδοχώρα...

Θα μας απαντήσεις Δήμαρχε, γιατί δεν έφερε σχέδιο πριν την απόφαση;
Θα μας απαντήσεις με ποιούς όρους έγινε η ανάθεση και όχι διαγωνισμός και προκήρυξη ενδιαφέροντος;
Θα μας απαντήσεις πως γίνεται να περνάει ένα τέτοιο θέμα με πρακτική γονατογραφίας και με παραβατική διαδικασία απόφασης, φέρνοντας ένα θέμα ως προ ημερησίας σε έκτακτη συνεδρίαση (κάτι που απαγορεύεται και καθιστά  την απόφαση άκυρη);
Θα μας απαντήσεις, ω προάσπιε της δήθεν διαφάνειας που εξαπάτησες τους ψηφοφόρους με κάλπικες δεσμεύσεις, για τους όρους της σύμβασης, για την άδεια εργασιών, για το συμφωνητικό αποκατάστασης ζημιών και εργασιών, για την οφέλεια του δήμου από την ανακατασκευή και χρήση του πάρκου;
Θα μας απαντήσεις γιατί κάλυψες με αυτοκόλλητα το γερανοφόρο του Δήμου ο οποίος δεν έχει άδεια, και τον έδωσες για να βοηθήσει αυτόν που του έκανες την ανάθεση.

Ο ορισμός της διαπλοκής  σε όλο του το μεγαλείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.