Aποκάλυψη για τον δρ Τάκη Αθανασόπουλο, το φιλέτο της Ρόδου και το κέντρο surfing!

Υπάρχουν κάποια πρόσωπα στο δημόσιο βίο της χώρας τα οποία ανακυκλώνονται στα γρανάζια της εξουσίας σαν μεταχειρισμένα ανταλλακτικά… Στελέχη, δηλαδή, που θεωρούνται καταξιωμένα γιατί απλά έχουν τις διασυνδέσεις και μπορούν εύκολα να κάνουν χατίρια εκεί που πρέπει.
Ο Αντώνης Σαμαράς είχε υποσχεθεί ότι αυτό θα άλλαζε. Αλλά δυστυχώς δεν το βλέπουμε. Για παράδειγμα η περίπτωση του κ. Τάκη Αθανασόπουλου.
Όταν ο κ. Καραμανλής τον είχε τοποθετήσει στην ΔΕΗ, στην ζηλευτή θέση του προέδρου, αυτός ο… ταλαντούχος κύριος είχε εγκρίνει ένα έργο στην Ρόδο ως επείγον. Μάλιστα δέχθηκε  για πρώτη φορά υπέρβαση του κόστους η οποία δεν είχε προηγούμενο στα έργα της ΔΕΗ. Το έργο αυτό όμως δεν έγινε ποτέ και λεπτομέρειες για αυτή την υπόθεση διαβάσαμε στην ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. 
Αλλά δείτε τι έγινε στην συνέχεια. Το έργο ακυρώθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας πριν από
15 περίπου μέρες.
Την επομένη μέρα- στην κυριολεξία την επομένη μέρα- ο κ. Αθανασόπουλος- αυτός δηλαδή που είχε εκτιμήσει ως επείγον το έργο και επέτρεψε την υπέρβαση κόστους- έστειλε τους συνεργάτες του από το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων του οποίου προΐσταται. Γιατί το έκανε;

Απλά τώρα ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΗ θεωρεί ότι αφού το έργο δεν γίνεται η περιοχή είναι κατάλληλη για τουριστική ανάπτυξη. Μάλιστα ακούγεται ότι είναι πρόθυμος να πουλήσει το ΤΑΙΠΕΔ την γη σε εταιρεία ώστε να γίνει εκεί κέντρο surfing!

Το χειρότερο; Ήξερε  ότι αν δεν γίνει το έργο η ανάδοχος εταιρεία θα απαιτούσε 12 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση!

Τι στ’ αλήθεια πρέπει να σκεφτούμε; Η νομική Υπηρεσία της ΔΕΗ σήμερα δεν έχει λόγο; Πως έχει εκτιμήσει την κατάσταση;

Θα επανέλθουμε…

Τ. Χ

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.