Πόσο είναι τελικά το 20% των μισθών του ταμείου Κοινωνικής Συμπαράστασης; Ψέματα τέλος.

Είναι που τα ψέματα ενοχλούν βλέπεις. Είναι που όταν κάποιος σε ξεμπροστιάζει για την παραπλάνηση του κοινού και την εξαπάτηση του εκλογικού σώματος (που βάσει νομοθεσίας οδηγεί στην έκπτωση αξιώματος), σε ενοχλεί και αρχίζεις να το δείχνεις. 
Έτσι και ο δήμαρχος μαζί με τα παπαγαλάκια του και τους αντιδημάρχους, έχουν βγεί και προσπαθούν να "διασκεδάσουν τις εντυπώσεις" με το μέγιστο ψέμα του δημάρχου και με την εξαπάτηση των δημοτών για το 20% των μισθών του δημάρχου, των αντιδημάρχων, του προέδρου του ΔΣ, και των προέδρων των νομικών προσώπων.
Και έχουν το θράσος να ζητούν ακόμα και στο δημοτικό συμβούλιο να σταματήσει "αυτή η ιστορία με το 20%". Τι να σταματήσει κύριοι; Η εξαπάτηση σας; Η αθέτηση των δεσμεύσεων;
Και έχουν το θράσος να αναφέρουν και να καταγράφουν στα πρακτικά των συνεδριάσεων του ΔΣ, ότι "δεν θυμάμαι να είχαμε δεσμευτεί" ή τα ποσά που αναφέρονται στα blogs και στα ΜΜΕ είναι πολύ περισσότερα από τα δήθεν ελάχιστα που θα αντιστοιχούσαν στο 20%.
Ας δούμε λοιπόν πόσο είναι αυτό το 20%. 
Αν πιστέψουμε την επίσημη εισηγητική έκθεση προϋπολογισμού δαπανών έτους 2012 με τον
απολογισμό των δαπανών του 2011, η πραγματοποιηθείσα δαπάνη για τους μισθούς του δημάρχου και των αντιδημάρχων ήταν 155.000 ευρώ.
Για τα το 2012 η δαπάνη είναι περίπου η ίδια, αφού από τότε που παραιτήθηκε ο -χωρίς έως τότε μισθό- πρόεδρος Γ. Κακαβάς, τρέχει και ο μισθός του προέδρου πια. Άσε που δεν έχω περιλάβει τους όποιους προέδρους νομικών προσώπων έχουν αντιμισθία.
Αυτά λοιπόν μας κάνουν 310.000-320.000 ευρώ. Μείον οι κρατήσεις, μας κάνουν γύρω στα 250.000 ευρώ.
Για πείτε μου εσείς που τα πάτε καλά με τα "νούμερα", πόσο μας κάνει το 250.000 Χ 20%; Εγώ πάντως όπως και να το έκανα, μου έβγαζε 50.000 ευρώ.

Υ.Γ. Αλήθεια, πόσα φοινικόδεντρα αγοράζεις με 50.000 ευρώ;
Υ.Γ. Μήπως να βάλουν και άλλα φοινικόδεντρα (ναι αυτά που εγκρίθηκαν), στην είσοδο της πόλης μαζί με φωτάκια μέρες που είναι; Αφού καλώδιο δεν....εγκρίνει ο επίτροπος, ας βάλουμε τους φοίνικες.
Υ.Γ. ααα το βρήκα. Γιατί δεν κάνουμε παραχώρηση γης και στην είσοδο της πόλης, για να φτιαχτεί και εκεί άλλη μια νεραϊδοχώρα. Έτσι θα έχει και φώτα η περιοχή....


1 σχόλιο:

  1. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΣΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ.......ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...ΠΑΛΙ ΚΛΑΙΣ ΤΟΥ ΓΟΝΙΔΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.