Αυτές είναι οι πιο πολυ-αναζητημένες λέξεις στο διαδίκτυο για το 2012

Ο ιστότοπος του περίφημου λεξικού Merriam-Webster απεφάνθη: οι δύο πιο πολυ-αναζητημένες λέξεις στις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου για το 2012 είναι, εντελώς αναπάντεχα, όχι η λέξη «σεξ», ούτε η λέξη «πορνό», αλλά οι λέξεις...

«Καπιταλισμός» και «σοσιαλισμός»!
Ναι, αυτές είναι οι λέξεις τα ποσοστά αναζήτησης των οποίων σχεδόν διπλασιάστηκαν από την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με έρευνα που καταγράφει ποιες λέξεις εμφανίζονται στην κορυφή της λίστας αποτελεσμάτων σε ωριαία, ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία βάση. Συγκεκριμένα, η λέξη «σοσιαλισμός» αναζητήθηκε με μεγαλύτερη συχνότητα απ' ό,τι η λέξη «καπιταλισμός».
Οι υπόλοιπες τρεις πολυ-αναζητημένες λέξεις που ακολουθούν στη λίστα είναι οι λέξεις: δημοκρατία, παγκοσμιοποίηση και γάμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.