ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Οι "αυλικοί" του Σαμαρά, ειρωνεύονται επιστολή απόγνωσης Συνταξιούχου! Bravo Antonis

Την ώρα που ελληνικός λαός υποφέρει, αγκομαχά και στην κυριολεξία πεινάει, στελέχη της κυβέρνησης ειρωνεύονται ηλικιωμένους ανθρώπους επειδή τόλμησαν να στείλουν επιστολή διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.
Με ύφος χιλίων καρδιναλίων και με την πεποίθηση ότι έχουν εξασφαλίσει το μέλλον τους, συνεργάτες του Α. Σαμαρά που αναλαμβάνουν να απαντήσουν σε επιτολές πολιτών επιτίθενται με αναίδεια σε πολίτες που το μόνο που έκαναν ήταν να εκφράσουν στον πρωθυπουργό τα παράπονά τους.
Φαίνεται πως οι συνεργάτες του Α. Σαμαρά έχουν μνήμη… χρυσόψαρου και ξεχνούν πως ο ίδιος ο πρωθυπουργός, λίγες μόλις ώρες μετά την εκλογή του, δήλωνε πως θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων.
Κλεισμένοι μέσα στο «γυάλινο πύργο» του Μαξίμου και της Συγγρού, έχοντας κόψει κάθε επικοινωνία με τον πολίτη που αγωνία για το αύριο, ορισμένοι συνεργάτες του πρωθυπουργού απαντούν με ψυχρότητα στους πολίτες, ξεχνώντας ποιος τους έφερε στην εξουσία και σε ποιον οφείλουν την παρουσία τους στα κόκκινα χαλιά του πρωθυπουργικού Μεγάρου.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίπτωση ενός ηλικιωμένου (και μάλιστα οπαδού της Ν.Δ. !!!) ο οποίος έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό με την ελπίδα να τη διαβάσει ο Αντώνης
Σαμαράς.

Στη συγκεκριμένη επιστολή ο συνταξιούχος από τα Αμπελάκια της Θεσσαλίας, όπου είχε πάει ο πρωθυπουργός μετά την εκλογή του στην προεδρία της ΝΔ, καταγράφει τα παράπονά του στον πρωθυπουργό για τον τεράστιο φόρο που τον καλεί να πληρώσει η εφορία, τονίζοντας παράλληλα και τη δραματική μείωση του εισοδήματός του από περικοπές δώρων, χαράτσια κλπ.

Στη συνέχεια της επιστολής, ο συνταξιούχος που δηλώνει και ψηφοφόρος της ΝΔ καλεί τον κ. Σαμαρά να θυμηθεί όσα τον είχε προτρέψει τότε στα Αμπαλάκια, «να πάρει γκλίτσα και να χτυπήσει τα παράσιτα». Τονίζει ωστόσο πως ο πρωθυπουργός αντ’ αυτού «πήρε γκλίτσα και κυνήγησε τον ελληνικό λαό».

«Γίνατε έρμαιο του Βενιζέλου και δυστυχώς είστε πολύ μικρός για τις προσδοκίες μας και το μόνο που σας μένει είναι να φύγετε το συντομότερο για το καλό του ελληνικού λαού. Εμείς ψηφίσαμε Σαμαρά και όχι Τρόικα», τονίζει στην επιστολή του ο συνταξιούχος.

...Και η ειρωνική απάντηση του κ. Καραχάλιου

Στην επιστολή του 71χρονου συνταξιούχου απάντησε ο Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας της Ν.Δ. κ. Διονύσης Καραχάλιος.

Από τα ζεστά και πολυτελή γραφεία της Συγγρού, ο συνεργάτης του κ. Σαμαρά, βασιλικότερος του βασιλέως, απαντάει εκ μέρους του Α. Σαμαρά χαρακτηρίζοντας μάλιστα «ανεύθυνο» τον ηλικιωμένο που τόλμησε να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στον κ. πρωθυπουργό.

«Όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια ξέρει. Είναι πολύ εύκολες οι «καταγγελίες», οι «μομφές» και οι «καταδίκες», όταν μάλιστα ότι και να πεις δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για σένα. ‘Άλλωστε η μοίρα των ηγετών αυτή είναι: ο κάθε ανεύθυνος να μπορεί να υβρίζει και να αποδοκιμάζει, χωρίς να λαμβάνει υπόψη του πραγματικά δεδομένα, τις υπαρκτές δυσκολίες και το μέγεθος των προβλημάτων.
Προφανώς εσείς είστε ικανοποιημένος με το περιεχόμενο της επιστολής σας. Άλλωστε όπως λέτε «δεν αξίζει τον κόπο», να πούμε τίποτα περισσότερο».

Αλήθεια ο κ. Σαμαράς γνωρίζει για αυτή τη θρασύτατη απάντηση του συνεργάτη του στον 71χρονο συνταξιούχο;

Διαβάζετε κ. Πρωθυπουργέ τις επιστολές αγωνίας που σας στέλνει ο απλός πολίτης ή ασχολείστε μόνο με την τρόικα και τους αριθμούς;

Από πότε κ. Σαμαρά οι «σφουγγοκωλάριοι» απαντούν εξ ονόματός σας;

Μήπως θα έπρεπε να μαζέψετε την «αυλή» σας όσο είναι νωρίς;

Δείτε αγαπητοί μας αναγνώστες την επιστολή του συνταξιούχου και την απάντηση του κ. Καραχάλιου:


Και η κατάπτυστη απάντηση Καραχάλιου:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.