Γ. Κακαβάς. Η Δημοτική Κοινότητα Λουτρακίου-Περαχώρας υπερτερεί κατά πολύ σε θέματα αποφάσεων


Κατά την διάρκεια της χθεσινής (1/11) συνεδρίασης του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Λουτρακίου-Περαχώρας, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, στρατηγός Γ. Κακαβάς, δήλωσε: 
"Οι δημοτικές και οι τοπικές κοινότητες είναι η βάση της τοπικής αυτοδιοίκησης και η βάση του Δήμου, και αυτό ήταν και το πνεύμα του Καλλικράτη.
Αυτό που έχω διαπιστώσει με την πρώην ιδιότητα μου, είναι ότι πραγματικά η δημοτική κοινότητα Λουτρακίου-Περαχώρας υπερτερεί κατά πολύ σε πρότυπα λειτουργίας και σε θέματα λήψης αποφάσεων και αποτελέσματος. 
Υπήρξαν αποφάσεις καθοριστικές που τελεσφόρησαν όπως για την ιστορική έδρα της Περαχώρας και για την καθιέρωση του εορτασμού για την επέτειο της Μάχης της Περαχώρας, αλλά  και  άλλες αποφάσεις και προτάσεις, και για αυτό θα πρέπει να αποδωθούν τα εύσημα όπως επιβάλλεται.
Ομοίως με αποφάσεις που είχαν κοινωνικό χαρακτήρα, όπως οι αποφάσεις για την σύσταση και λειτουργία της Δράσης Πολιτών, του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Φαρμακείου,
αποφάσεις που θα μπορούσαν να έχουν υλοποιηθεί από το Δήμο και να υποβοηθηθούν από τις διατάξεις του Καλλικράτη.
Τα προβλήματα λειτουργίας που αναφέρει ο Πρόεδρος Γ. Μπάκος όπως οι προθεσμίες για απάντηση στις αποφάσεις και η υποχρέωση απάντησης από τον Δήμαρχο, ΝΑΙ είναι υπαρκτά προβλήματα,"

Σ.Σ. Στρατηγέ μου, ευχαριστούμε για την αναγνώριση.  


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.