Το Λουτράκι οργανώνεται για την πιθανότητα μετατροπής της Κοινοπραξίας σε Α.Ε

Το Λουτράκι προετοιμάζεται για τυχόν εγκληματικές ενέργειες εναντίον του. 
Πρώην δήμαρχοι, νυν και πρώην μέλη του δημοτικού συμβουλίου, θεσμικοί εκπρόσωποι της πόλης, υπηρεσιακοί παράγοντες, δικηγόροι και δημότες με τεχνογνωσία, προετοιμάζονται ήδη για το ενδεχόμενο της προσπάθειας για μετατροπή -έγκλημα- της Κοινοπραξίας με το Καζίνο Λουτρακίου από ομόρρυθμο σε ανώνυμη εταιρεία.
Ήδη άτομα δημότες ή κάτοικοι, με γνώση γύρω από το εμπορικό δίκαιο, με γνώση της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και με πρόσβαση στην κεντρική πολιτική σκηνή και στην κυβέρνηση (ειδικά στα δυο αρμόδια υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών), έχουν ξεκινήσει την συνεργασία για την ενδεχόμενη προσπάθεια. ενώ άτομα με πρόσβαση στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα
καραδοκούν.
Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο δήμαρχος θα τολμήσει έστω και να το συζητήσει ή να το καμουφλάρει πίσω από δήθεν σωτηρία της Λουτράκι ΑΕ, αφού ήταν ένας από τους βασικούς πυλώνες όχι μόνο των προεκλογικών δεσμεύσεων, αλλά και των κατηγοριών για αντίστοιχες προσπάθειες προηγούμενων δημοτικών παραγόντων. (βέβαια και το 20% του μισθού ήταν δέσμευση του δημάρχου, αλλά....)
Από την άλλη, αν κάποιος θέλει πραγματικά να "σώσει" την Λουτράκι ΑΕ, μπορεί να το κάνει, αρκεί να καθήσει χωρίς έπαρση και με καλούς συμβούλους με τους "συνεταίρους" και να διαπραγματευτεί  και να φέρει άμεσα έσοδα είτε έναντι ή σε συμβιβασμό από αυτά που
απορρέουν από τις γνωματεύσεις, πρώτα του έγκριτου νομικού Π. Μπαλοδήμου, και κατόπιν του πορίσματος Τσοβόλα, αλλά και των διαπιστώσεων των ορκωτών λογιστών. 
Αυτοί οι οποίοι δεν το κάνουν αυτό, είτε εθελοτυφλούν εσκεμμένα ή είναι άσχετοι να καταλάβουν τα αυτονόητα, σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν είναι η καλύτερη εκπροσώπηση των συμφερόντων της εταιρείας, του δήμου και των δημοτών. 
Απορώ πως παρά το γεγονός της ύπαρξης ατόμων που γνωρίζουν πολύ καλά τις πρακτικές που υποδεικνύουν τα πορίσματα και οι ορκωτοί, κάποιοι μάλιστα τα ξέρουν και από πρώτο χέρι, πως δεν έχει γίνει κάποια προσπάθεια για καταρχήν συνεννόηση με τους "συνεταίρους".  
Σ.Σ Εκτός αν οι συνεταίροι Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη, είναι μόνο όταν τους ζητάμε 500.000 ευρώ ετησίως, και όταν σου τα αρνήθηκαν ξεκίνησε ο ανένδοτος αγώνας διεκδικήσεων της διαχείρισης. 

Υ.Γ. Ας ελπίσουμε ότι τελικά θα πρυτανεύσει η λογική, ο πατριωτισμός και η εκπροσώπηση του συμφέροντος του τόπου, για να αποφευχθούν άλλα φαινόμενα όπως επί παραδείγματι επεμβάσεις εισαγγελέων και ανοίγματα λογαριασμών......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.