Επίσκεψη στο Λουτράκι την εποχή του Κ. Λογοθέτη

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, είχα την χαρά να συναντηθώ και να συζητήσω με καλούς παιδικούς φίλους,  επισκέπτες επί άνω των 40 ετών στο Λουτράκι, με δικό τους σπίτι, και βέβαια "πελάτες" του δήμου.
Η χαρά μετετράπη σε λύπη και οργή, όταν έμαθαν ότι άθελα μου (α ρε Βασίλη, εγώ έλλειπα, εσύ δεν μπορούσες να με προφυλάξεις που ζούσες εδώ;), συμμετείχα στην διεκδίκηση και μετά στην εκλογική νίκη με τον Κ. Λογοθέτη. 
Τα παράπονα για τον δήμαρχο -που διεκδικεί τον χαρακτηρισμό "κος Τίποτα"- τεράστια. 
-- Σκοτεινή πόλη.
-- Τυφλή είσοδος λες και μπαίνεις στη σπηλιά του Batman
-- Όλο το καλοκαίρι μια βρώμικη πόλη, με σπασμένους και βρώμικους κάδους να διαφημίζουν την πραγμάτεια τους
-- Ίσως η χειρότερη πόλη σε κυκλοφοριακό και συγκοινωνία
-- Λακούβες, Λακούβες, Λακούβες....ούτε τα απλά δεν μπορούν να κάνουν, να κλείσουν τις
λακούβες και να στρώσουν τους δρόμους
-- Όπου  έχουν γίνει έργα -πχ Γερμανικός δρόμος και Εκκλησιαστικού Λυκείου-, είναι βομβαρδισμένη πόλη
-- Εκδηλώσεις; Καλό το αστείο. Κάτι ψευτοπανηγυράκια σε σχέση με  το άλλοτε κραταιό παρελθόν
-- Έργα ανάπλασης;  Έργα βελτίωσης; Έργα συντήρησης (πχ παιδικές χαρές); ΤΙΠΟΤΑ, όπως και ο διεκδικούμενος τίτλος του Δημάρχου Κ. Λογοθέτη.
-- Τουρισμός; 

Ήπια τον -πικρό- καφέ. Ένοιωσα ως ένας αγενής οικοδεσπότης που όχι μόνο δεν περιποιείται τους επισκέπτες του, αλλά τους βάζει και το χέρι στη τσέπη και τους τραβάει λεφτά για όλο το χρόνο, παρότι οι επισκέπτες έρχονται μόλις 30 μέρες (από τις 365 που πληρώνουν). 
Ένοιωσα τριτοκοσμικός και ντροπή που συνετέλεσα στο να έχει δήμαρχο αυτό το ευλογημένο μέρος τον Κ. Λογοθέτη, και να έχει οδηγηθεί ο τόπος σε ανυποληψία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.