Το πολιτικό δίδαγμα για τον Κ. Λογοθέτη από τη χθεσινή προβολή της ΜΕΤ Opera "Otello"

Χθές βράδυ ο δήμαρχος παρευρέθη στο Αλεξάνδρειο για την προβολή του της δραματικής όπερας "Οθέλλο".
Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη, ελπίζω να κατάλαβες το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε το Σαιξπηρικό αυτό έργο, και να συγκράτησες ως μάθημα το ξεκάθαρο πολιτικό δίδαγμα που προσφέρει απλόχερα το έργο στους απανταχού κατέχοντες την εξουσία.
Όπως ο δαιμονικός έμπιστος Ιάγος κατέστρεψε τον Οθέλλο και τον οδήγησε στην ατίμωση, την καταστροφή και την αυτοκτονία, έτσι και στη δημοτική αρχή σου οι κακοί σύμβουλοι ή οι σύμβουλοι χωρίς γνώση που κινούνται με μοναδικό γνώμονα τα ιδιοτελή του κίνητρας, μπορούν να σε οδηγήσουν στην
καταστροφή (δική σου και του τόπου) και στην νομοτελειακή πολιτική αυτοκτονία.

Δήμαρχε στο είχα πει εξ αρχής. Θα είσαι τόσο καλός όσο είναι οι συνεργάτες σου.
-- Πάρε παράδειγμα τα θέματα επικοινωνίας. Έχεις γίνει πολλάκις στόχος κακών κριτικών (δικαίως) για τα αλλεπάλληλα επικοινωνιακά λάθη, απόρροια των επιπέδου γυμνασίου συνεργατών σου.
-- Πάρε παράδειγμα την Λουτράκι ΑΕ. Συνεχείς αλλαγές μαθητευόμενων μάγων στη πλάτη του δημότη, στη πλάτη της ανάπτυξης και στη πλάτη της σωτηρίας της ίδιας της εταιρείας. Οι επιλογές σου μόνιμα με άσχετους με το θέμα του επιχειρείν, της διαχείρισης επαγγελματικών σχέσεων σε επίπεδο Κοινοπραξίας, της ανάπτυξης, του τουρισμού και του στρατηγικού σχεδιασμού.
-- Πάρε παράδειγμα τον Προμηθέα. Με εξαίρεση τον Πρόεδρο, όλοι οι άλλοι αιρετοί δεν έχουν καμμία σχέση με Πολιτισμό, Μουσική, Θέατρο, Καλλιτεχνία και Αθλητισμό.

Τελικά αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν έχεις καμμία εμπιστοσύνη σε ντόπιους συμβούλους, τεχνοκράτες και αιρετούς, για αυτό βάζεις τυχαίες και άσχετες επιλογές, δείχνοντας εμπιστοσύνη αποκλειστικά σε μη γηγενείς αφανείς και φανερούς συνεργάτες.
Εκτός εάν τελικά ισχύει αυτό που όλος ο δήμος λέει, ότι δηλαδή φοβάσαι να έχεις καλούς συνεργάτες δίπλα σου, επειδή έτσι ελλοχεύει ο κίνδυνος ανάδειξης των αδυναμιών σου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.