Ανοιχτή Επιστολή του Olympia και του L1 προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη

Aγαπητέ κ. Μεϊμαράκη, σας «εκβιάζει» ο ΣΥΡΙΖΑ –πάντα σύμφωνα με διαρροές του Γραφείου Τύπου της Βουλής- επειδή σας ζητάει ν’ ασκήσετε τα καθήκοντα σας για τη συζήτηση στη Βουλή της πρότασής του σχετικά με τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το Μνημόνιο ή μήπως σας «επηρεάζουν» –κατά την ηπιότερη έκφραση- εκείνοι που σας ζητούν να μην εφαρμόσετε τον Κανονισμό της Βουλής;
Σας θυμίζουμε πως όχι μόνο αποτελεί προεκλογική δέσμευση του κ. Σαμαρά αλλά τη ζητούν οι οικονομικοί Εισαγγελείς Μουζακίτης και Πεπόνης κατά το άρθρο 86 του Συντάγματος.


Και θυμηθείτε το ευαγγελικό ρητό : «Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι».
Και κάτι τελευταίο: «Ο νοών νοείτω».
Υ.Γ. Και ύστερα λέτε στον «Ελεύθερο Τύπο» της περασμένης Κυριακής ότι δεν είσθε «μαρμαρωμένος». Γιατί νομίζουμε ότι είστε «τσιμεντωμένος»; Εκτός αν μας αποδείξετε το αντίθετο ασκώντας στο ακέραιο τα καθήκοντά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.