Θανάση, το πολύ σκουπίδι και η λάσπη, σου άφησαν κουσούρι;

Ως άνθρωπος, έχει ακούσει από πολλούς τα χείριστα. 
Τι κολλητήρι και τσιμπούρι του δημάρχου τον έχουν πει. Τι γλειώδη βδέλλα. Τι κολλημένο με την εξουσία. Τι τον έχουν κατηγορήσει για το ρόλο του στο ουσιαστικά ρίξιμο των εργαζομένων του Καζίνο από τον δήμαρχο.
Ως αντιδήμαρχος, οι ίδιοι του έχουν πει ακόμα  χειρότερα. 
Ανίκανος να διοικήσει τους υπηρεσιακούς παράγοντες. Ο μοναδικός αντιδήμαρχος που άφησε τα Ίσθμια, τους Αγίους Θεοδώρους και το Σχίνο να βρωμούν και να ζέχνουν. Ο άνθρωπος που έκανε τους παραθεριστές να ψάχνουν τους μεσίτες για να πουλήσουν τα σπίτια τους αφού πρώτη φορά το Λουτράκι ήταν τόσο βρώμικο.
Παρόλα αυτά, υπήρχε κάποιος που αν μη τι άλλο, εξήρε τον προσωπικό χρόνο και τη θέληση που ο αντιδήμαρχος Θανάσης Μουζάκης αφιέρωνε για να επιτελέσει έργο. Και αυτός ο κάποιος είναι ο γράφων, ο οποίος πάντα εξήρε την προσπάθεια, την θυσία από τον προσωπικό χρόνο και το γεγονός ότι με μόλις 4 άτομα μόνιμο προσωπικό πάλευε για ότι καλύτερο μπορούσε. 
Άλλωστε τα δημοσιεύματα μου κατά καιρούς (όπως π.χ μετά το περυσινό πανηγύρι και τις
απόκριες) και οι αναφορές μου στο ΔΣ, καταμαρτυρούν το πως τον έχω αντιμετωπίσει.

Ο Θανάσης όμως, σαν άλλος "Ιούδας Ισκαριώτης", με την πρώτη ευκαιρία, πιστός στο γλύψιμο και στην οσφυοκαμψία προς το πρόσωπο του δημάρχου, φρόντισε να
τον "στολίσει" με άπειρα κοσμητικά επίθετα στην χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση για την απομάκρυνση του Γιώργου Μπάκου από τον συνδυασμό (ο Θεός να το κάνει) του Κ. Λογοθέτη.
Είναι τόσο πολύ η ροπή στην εξουσία και η προσπάθεια για προσκόλληση στον δήμαρχο μήπως και ανανεώσει την αντιδημαρχία, που έφτασε στο χείριστο του κάθε ανθρώπου.
Θανάση, τουλάχιστον ο Ιούδας όταν κατάλαβε τι έκανε, κρεμάστηκε. Εσύ; Ντροπή σου. 

4 σχόλια:

  1. ΠΟΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ?ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΙΣ[ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΛΕΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΖΟΠΟΣΙΑ ,ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ].ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΔΕΙΣ.......,ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ.......ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΛΥΘΕΙ......ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΑΣ?ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι θέμα λογοκρισίας ή άλλης αντίστοιχης πρακτικής. Απλά εάν τα σχόλια έχουν υβριστικούς, μειωτικούς ή άλλους μηνύσημους χαρακτηρισμούς και θέσεις, τότε ο διαχειριστής είναι συνυπεύθυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΑΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ. Ο ΤΥΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΤΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΙΚΑΡΟ ΚΑΙ Ο ΝΟ1 ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΘΛΙΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ. ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.