Ο ταξιτζής, ο μουσουλμάνος και....η καμήλα

Σ.Σ. Όπως λέει και ο "Θεός" Barny......"true story"
Ένας αφοσιωμένος Μουσουλμάνος, μπήκε σε ένα ταξί κάπου στην Αθήνα. 
Ζήτησε κοφτά από την ταξιτζή να απενεργοποιήσει το ραδιόφωνο, επειδή, όπως συνάγεται από τη θρησκευτική διδασκαλία του, δεν πρέπει να ακούει μουσική, επειδή την εποχή του προφήτη δεν υπήρχε μουσική και κυρίως Δυτική μουσική που είναι η μουσική των άπιστων.
Ο ταξιτζής σβήνει ευγενικά το ραδιόφωνο, σταματάει

το ταξί και ανοίγει την πόρτα.
Οπότε ο Μουσουλμάνος τον ρώτησε, "Ε, Τι κάνεις;"
Και ο οδηγός απάντησε:
"Στην εποχή του προφήτη...
δεν υπήρχαν ταξί, έτσι άντε και πηδήξου και περίμενε για μια καμήλα!

1 σχόλιο:

  1. Αν ήμουν εγώ στην θέση του θα τον φωτογράφιζα και θα ανέφερα στην ασφάλεια την διεύθυνση του προορισμού του.Γιατί?
    Οι Άραβες έχουν μουσική,περίφημη μουσική και γνωστούς τραγουδιστές στον Αραβικό κόσμο.Οι ταξιτζήδες στο Κάιρο ακούν μουσική πολύ δυνατά.Το ίδιο και σε άλλες χώρες του Μαγκρέμπ.Λοιπόν ο μουσουλμάνος που δεν ακούει μουσική γιατί ο προφήτης δε είχε ραδιόφωνο είναι φανατικό ισλαμιστής και το πιθανότερο επικίνδυνος.
    Αυτούς δεν τους κατεβάζεις στην γωνία του δρόμου να περιμένουν το καραβάνι.Τους πας κατευθείαν στην ασφάλεια για αναγνώριση στοιχείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.