Τα νέα μέτρα της συγκυβέρνησης κλείνουν την Λουτράκι ΑΕ; Ανοιχτή επιστολή

Σ.Σ. Ανοιχτή επιστολή Γ. Μπάκου προς τον δήμαρχο Κ. Λογοθέτη για την άμεση δραστηριοποίηση και τον σχεδιασμό ανάδρασης ενάντια στα πιθανά σχέδια κλεισίματος των δημοτικών επιχειρήσεων.  
Tο πακέτο των μέτρων, μετά και τη χθεσινή σύσκεψη του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά με τον υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, έκλεισε και απομένει να λάβει την τελική έγκριση από τους πολιτικούς αρχηγούς και την τρόικα.
Εκτός από τα μέτρα εξαθλίωσης, ξεπουλήματος, εθνικής ντροπής και δοσιλογισμού, όπως οι οριζόντιες περικοπές συντάξεων και μισθών, κατάργησης δώρων και εφ' άπαξ και περικοπής επιδομάτων σε αναπήρους και νεφροπαθείς, οι εφιάλτες αυτής της χώρας έχουν αποφασίσει και για ένα επιπλέον μέτρο: Λουκέτο σε δημοτικές επιχειρήσεις
Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, ελλοχεύει ο κίνδυνος λουκέτου και για την Λουτράκι ΑΕ, αυτή τη φορά όχι από την κακή λειτουργία της από την δημοτική αρχή του Κ. Λογοθέτη.
Δήμαρχε, όταν κινδυνεύει ο δήμος, οι εργαζόμενοι και η περιουσία του δήμου, δεν χωρούν αντιπαλότητες, δεν χωρούν αναβολές, δεν χωρά η αναποφασιστικότητα και η λειτουργία χωρίς σχέδιο. 
Δήμαρχε Κ. Λογοθέτη, θα πρέπει άμεσα να ετοιμαστεί παρουσίαση και φάκελος, καθώς και διαπαραταξιακή εκπροσώπηση στα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών, με σκοπό την
εξαίρεση της Λουτράκι ΑΕ από τα κακόβουλα σχέδια της συγκυβέρνησης. 
Ευθύς μετά την ολοκλήρωση των αποφάσεων για το νέο πακέτο μέτρων της εσωτερικής τρόϊκας των τριών συγκυβερνητών, και εφόσον επαληθευτεί η σημερινή ανακοίνωση για πρόθεση λουκέτου στις δημοτικές επιχειρήσεις, πρέπει άμεσα να κινηθούμε για την παράσταση και την εξαίρεση της Λουτράκι ΑΕ. 
Όντας αρωγός των καλών προσπαθειών για το καλό του τόπου, θα είμαι δίπλα σε μια τέτοια προσπάθεια, συμμετέχοντας στην σύνταξη του φακέλου παρουσίασης, και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία για την δημιουργία συναντήσεων με τους γενικούς γραμματείς και τους υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομίας. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.