Ένα ΝΕΟ μεγάλο σκάνδαλο και εθνικό έγκλημα υπό εκκόλαψη

Το ξέρει ο πρωθυπουργός;
Μυθικής αξίας
είναι το Μουσείο Γραμματοσήμων που έχουν τα ΕΛΤΑ 

Θα είναι μέγα σκάνδαλο, εθνικό έγκλημα, αν συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο πώλησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων
Στο σφυρί, ως γνωστόν, έχει βγάλει η κυβέρνηση και τα ΕΛΤΑ. Και η τιμή τους για όποιον ενδιαφέρεται είναι κάποια... ψωροεκατομμύρια. Μόλις 55.000.000 ευρώ. Όταν το 2007 η αξία τους υπολογιζόταν σε 240.000.000 ευρώ. Στα τελευταία μάλιστα 7 χρόνια έχουν γίνει επενδύσεις στα ΕΛΤΑ γύρω στα 500.000.000 ευρώ!
Αυτή είναι η φανερή πλευρά... Γιατί υπάρχει και η... σκοτεινή, που δεν αποκλείεται να τη κρατάνε σκοτεινή εσκεμμένα.
Γιατί εκεί στα ΕΛΤΑ βρίσκεται κάτι παραπάνω και από θησαυρό. Πρόκειται για το Μουσείο Γραμματοσήμων.Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν, η αξία του Μουσείου αυτού είναι μυθική, όπως χαρακτηριστικά μας τόνισαν. Και όχι χωρίς  λόγο. Το Μουσείο των ΕΛΤΑ έχει γραμματόσημα που δεν έχει άλλο μουσείο. Και εδώ μπαίνουν τεράστια ερωτηματικά. Στην πώληση των ΕΛΤΑ συμπεριλαμβάνεται και το Φιλοτελικό Μουσείο; Με τά 55 εκατ. ευρώ που θα δώσει αυτός που θα αγοράσει τα ΕΛΤΑ θα πάρει και το Μουσείο; Την ιστορία των ελληνικών, και όχι μόνο, γραμματοσήμων;
 
Δεν είναι μόνο ότι έτσι ανεβαίνει η τιμή πώλησης των ΕΛΤΑ. Το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να πουληθεί το Φιλοτελικό Μουσείο. Είναι αδιατίμητο, τονίζουν εκείνοι που γνωρίζουν το τι γραμματόσημα έχει.
Αε ελπίσουμε ότι μετά την αποκάλυψη της μυθικής αξίας του Μουσείου θα παρέμβει προσωπικά ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και θα δώσει εντολή να εξαιρεθεί το Μουσείο από την πώληση των ΕΛΤΑ.

5 σχόλια:

  1. το συγκεκριμενο στην φωτογραφια ειναι μια μπαντα εικασαλεπτου του 1861 που πωλήθηκε από οίκο προν 3 χρόνια νομίζω αντι 200.000ευρώ. Δεν ξέρω βέβαια εάν το αγόρασε εο μουσείο των ελτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ.!!!

    ΕΠΙ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ
    Η ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛ.ΤΑ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ & ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ.


    <> ΚΑΙ <> ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΔΗΘΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΕΛΤΑ, ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΙΑΣ ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΤΟΥ, ΜΕΘΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΑΘΟΡΥΒΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΩΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΜΙΑΣ ΜΕΤΑΠΡΑΞΗΣ.

    Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ, ΘΑΒΩΝΤΑΣ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΗΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ.

    ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΛΑΝΗ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ,ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΦΑΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΗΣ ….ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΕΛΤΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ Η ΣΕ ΘΩΚΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΑ , ΑΦΟΥ ΕΠΙ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΩΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ ΗΜΕΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΔΥΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΜΑΥΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ,ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΕΛ.ΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΙΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΦΘΑΣΕ ΑΜΜΕΣΑ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΩΣ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΛΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΩΣ ΚΑΛΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΗ ΜΟΝΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΕΡΟΠΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ Η ΞΕΝΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΑΠΟ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ ΣΕ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΑΜΕΛΕΟΝΤΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΗΟΜΟ-ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΦΑΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ.

    ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑ ΜΗΠΩΣ ΖΑΛΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΣΟΥΝ.

    ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ & ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ..!!!!!


    ΕΡΜΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Μουσειο Γραμματοσημων ουδεμια σχεση εχει με τα ΕΛΤΑ. Ειναι δωρεα της Νιας Στρατου - χηρας Χριστοφορου (το Κτηριο και μερος της συλλογης), της Ασπιωτη-Ελκα και αλλων συλλεκτων προς το Υπουργειο Πολιτισμου. Αν δεν κανω λαθος, στο Δ.Σ του μετεχει και η ΕΦΟ (ευτυχως).
      Προσωπικα θα ειχα μεγαλυτερη εμπιστοσυνη να το διαχειριζεται ιδιωτης, παρα Διοικητικα Συμβουλια απο αθλια ΠασοκοκαιΔεξιο Καρταλια απο αυτα που ρημαξαν τον τοπο και τρεμουν τωρα γιατι δεν θα εχει θεσεις για να τους διοριζουνε και να τα μασανε και να κλεβουνε. Που να δεις πως εχουν καταντησει δωρεες που εμειναν υπο Δημοσιο ή Αυτοδιοικητικο ελεγχο. Πριν ενα χρονο αγορασα απο το ΕΒΑΥ (απο Γαλλια) καποια ντοκουμεντα που ειχαν δωρηθει πριν 30 χρονια στον Δημο Θεσσαλονικης - δωρεα Ιορδανη (Για να μην πω τι αγοραζα την περιδο 1985-92 απο την Σοφια του υπαρκτου κρατικου σοσιαλισμου (εγω ο ιδιος), ολα με σφραγιδες Μουσειων - μεχρι και το πληρες εργο "Περιηγησεις του Αναχαρσιδος").
      ΥΠΟΨΗ Το ΜΠΛΟΚ των 25 Παρισινων 20λεπτων της φωτογραφιας βρισκεται σε χερια ιδιωτη και προσφερεται προς πωληση εναντι 100.000 Ευρω περιπου εδω και 15 χρονια. Επειδη αμφισβητηται η γομμα του δεν εχει πουληθει (παρα το γεγονος οτι ειναι μοναδικο).

      Διαγραφή
  3. Ερμή, νομίζω ότι ο περαιτέρω σχολιασμός επί των αναγραφομένων σου, είναι περιτός. Τα είπες όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.