Κ. Λογοθέτη. Με τι μούτρα θα πας σήμερα στην Παναγίτσα; Ή μήπως θα έχεις μαζί έτοιμη επιταγή 50.000 ευρώ.

Με αφορμή τον τοπικό εορτασμό για τον εσπερινό και την περιφορά της ιερής εικόνας της Παναγίας Γιάτρισσας, όλοι οι δημότες και ειδικά τα μέλη των φιλόπτωχων και των κοινωνικά ευαίσθητων έχουν ένα ερώτημα:
"Με τι μούτρα θα πάει σήμερα στην εκκλησία ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης; Πως θα αντικρίσει τους πιστούς και τα μέλη των φορέων που δραστηριοποιούνται στην κοινωνική μέριμνα;"
Για όσους δεν θυμούνται, ο δήμαρχος προεκλογικά έταξε την ίδρυση ταμείου κοινωνικής συμπαράστασης με το 20% του μισθού του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων, του Προέδρου του ΔΣ και των Προέδρων των Νομικών Προσώπων του Δήμου.
Μάλιστα, αυτό μαζί με τη Μαρίνα Λουτρακίου και τον Προαστιακό (δυο άλλα πεδία απάθειας και υφαρπαγής ψήφων), ήταν το βασικό επιχείρημα για να πείσει τους δημότες κατά την διάρκεια της
εβδομάδας πριν τις δεύτερες εκλογές. 
Έκτοτε και παρά το γεγονός ότι οι ιεράρχες του τόπου το έχουν ζητήσει, παρότι τα blogs το έχουν αναδείξει, παρότι ο γράφων έχει καταθέσει στα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου ερωτήσεις για το θέμα, ο δήμαρχος Κ. Λογοθέτης, κωφεύει και διατηρεί τον δημαρχιακό θώκο μέσα από ένα ανίερο ψέμα που οδήγησε στην υφαρπαγή των ψήφων αυτών που ήλπιζαν.
Με τι μούτρα λοιπόν θα πάει σήμερα να αντικρύσει τους ιεράρχες και τους πιστούς; Τι θα σκέφτεται ο κόσμος όταν θα τον βλέπει με το γνωστό θεατρικό ύφος να ακολουθεί το Ιερό Εικόνισμα της Παναγίας;
Εκτός και εάν σήμερα ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης έχει μαζί του για να καταθέσει μαζί με τον οβολό του, και 50.000 ευρώ, το σωρευμένο δηλαδή ποσό που αντιστοιχεί στους μήνες θητείας από την προεκλογική του δέσμευση προς τον λαό. 
Αν και νομίζω ότι μάλλον καρφί δεν θα του καίγεται....αφού ένας άνθρωπος που έχει πει τόσα πολλά ψέματα με τόση άνεση, μάλλον δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να δει τους πιστούς, τους ψηφοφόρους, τους άπορους, τους ιεράρχες και τα μέλη του συνδυασμού; 
Δείτε την δέσμευση όπως είναι στο προεκλογικό πρόγραμμα.....
Ταμείο Κοινωνικής Συμπαράστασης με πηγές χρηματοδότησης που προέρχονται κυρίως από τη μείωση κατά 20% του μισθού του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου, του  Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και των Προέδρων των Νομικών Προσώπων του Δήμου. 
Το  ταμείο  ενισχύει  τους  εκκλησιαστικούς  και άλλους φορείς που δραστηριοποιούνται  στην  κοινωνική   μέριμνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.