Μετά την ξύλινη σανίδα που "σας χρειάζεται", το παιχνιδοκατάστημα ξανακτυπά: Έχεις πρόβλημα; Τράβα ρουφηξιά!!!

Έχεις πρόβλημα με την ακρίβεια; 
Έχεις πρόβλημα με τα σχολικά; 
Θες να τα βλέπεις και να έχεις περισσότερα; 
No problem
"Τράβα μια ρουφηξιά, και ξέχασε τα προβλήματά σου!!!!!"
"Ρούφα το και πάρε το κουράγιο...!!!"

Στην αρχή ήταν η σανίδα με το..."jumbo που μας χρειάζεται", παραπέποντας σε απολυταρχικά καθεστώτα και σε πρακτικές του στυλ "όποιος είναι πιο ακριβός, όποιος είναι διαφορετικός, όποιος δεν ταιριάζει στο προφίλ μας και στο πορτοφόλι μας....βρεγμένη
σανίδα για να στρώσει"!!
Τώρα, το παιχνιδοκατάστημα που βγάζει πανάκριβες καμπάνιες on air διαφημίσεων 45" για να διαφημίσει πόσο φθηνό είναι (υποδεικνύοντας τα περιθώρια κέρδους που έχει με τις πανάκριβες καμπάνιες του), ξαναχτυπά με μια νέα προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Ένα νέο μήνυμα που -τουλάχιστον στο δικό μου μυαλό- παραπέμπει σε....."πράσινη ανάπτυξη":
"και ρούφα το για σένα...η αλήθεια και έτσι λέγεται...ρούφα το και πάρε το κουράγιο...."!!! 

Έχεις πρόβλημα και θες περισσότερα σχολικά (και ας είσαι άνεργος); Τράβα ρουφηξιά και πάρε το κουράγιο.....Αν δεν σου βγεί ή αν σου μείνει κουσούρι δεν πειράζει, υπάρχει και το ΚΕΘΕΑ!!!

Ούτε ο ΓΑΠ τέτοια ζέση με την.....απελευθέρωση - L1

1 σχόλιο:

  1. s-spinos:
    Τι πειράζει αν συγχωνεύονται σχολικές μονάδες αν κλείνουν παιδικοί σταθμοί αν ακρωτηριάζονται οι δαπάνες για την παιδεία, ας είναι καλά τα τζάμπο και οι διαφημιστικές εταιρείες που έχουν αναλάβει, με το αζημίωτο βέβαια, την διαπαιδαγώγηση και μόρφωση των ελληνοπαίδων.
    "...ρούφα το..."
    Το ΕΣΡ τι κάνει;;;
    Αίσχος χατζηαβάτηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.