ΠΟΕ–ΟΤΑ: O Σγουρός χαρίζει 3 εκατ. ευρώ στον εργολάβο-εκδότη

Σφοδρή επίθεση κατά του περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού εξαπολύει με ανακοίνωσή της η ΠΟΕ - ΟΤΑ, με αφορμή, όπως καταγγέλλει, την απευθείας ανάθεση των λειτουργιών του Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής σε εργολάβο που ήδη βρίσκεται εγκατεστημένος στο χώρο
Συγκεκριμένα κάνει λόγο για «σύμβαση-δώρο στα μεγάλα εκδοτικά-εργολαβικά συμφέροντα που προασπίζει» και τον κατηγορεί ότι επιδίωξή του τώρα είναι να «πριμοδοτήσει τον ίδιο εργολάβο με 2,5-3 εκατομμύρια ευρώ».
Συμπληρώνει δε, ότι ο περιφερειάρχης Αττικής προσπάθησε να εξυπηρετήσει τα ίδια ακριβώς συμφέροντα από τον πρώτο κιόλας μήνα της ανάληψης των καθηκόντων του, καλώντας τρία διαδοχικά Διοικητικά Συμβούλια
προκειμένου να εκχωρήσει σε ιδιώτες τη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής.
Παράλληλα τον καλεί να προωθήσει άμεσα την επισκευή των προωθητήρων του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. οι οποίοι βρίσκονται επί ένα και πλέον χρόνο ακινητοποιημένοι για 50.000 ευρώ αλλά και την ενεργοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού.
Για την ανακοίνωση των εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ κάντε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.