Που πας ρε Ηλία Ζούρο αν δεν μπορείς να κερδίσεις την Νιγηρία!!

Σ.Σ. Ρε Ζούρο, ακόμα και από τους....Πίου χάσαμε. Οι τύποι δεν έβαζαν....γκόλ με τίποτα, και εσύ επέμεινες 40' σε man to man, δίνοντας τους lay up και βολές. 
Από παλιά -πολύ παλιά- έχω εκφράσει την άποψη ότι ο Η. Ζούρος δεν πρόκειται ποτέ να είναι ποτέ επιτυχημένος προπονητής. Ο Η. Ζούρος υπήρξε και συνεχίζει να είναι ένα κακέκτυπο του πρώτου του μεγάλου δάσκαλου, του Γ. Ιωαννίδη. προσπαθώντας να κρατήσει τα στοιχεία του παιχνιδιού του πολυνίκη Έλληνα προπονητή σε πιο σύγχρονη έκδοση.
Γ. Ιωαννίδης όμως είναι μόνο ένας, όπως και Ν. Ίβκοβιτς ή Ζ. Ομπράντοβιτς, και δεν μπορούν να αναπαραχθούν δια της απλής αντιγραφής.
Ο Η. Ζούρος είναι ένα ακόμα κλασικό παράδειγμα επιτυχημένων δημόσιων και καλών σχέσεων που του έχουν προσφέρει πολλές περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με τις ικανότητες.
Θέλετε παράδειγμα; Η Εθνική στο προολυμπιακό τουρνουά είναι το κλασικότερο. 
-- Κακή προετοιμασία με παίκτες κουρασμένους, από ένα προπονητή που δεν κατάφερε ποτέ να πείσει τους διοργανωτές του πρωταθλήματος ότι έπρεπε να έχει τελειώσει νωρίτερα (δείγμα ανικανότητας να πείσει).
-- Κακές επιλογές με αποκορύφωμα την έλλειψη ψηλών. Πας να παίξεις με Πουέρτο Ρίκο και
Νιγηρία και παίρνεις μόλις 2 ψηλούς και αυτοί πιο αργοί και από το replay. Άσε που ο Φώτσης έπαιξε ελάχιστα.
-- Πολύ κακό κοουτσάρισμα (ως συνήθως). Οι Νιγηριανοί είχαν 4/22 τρίποντα και φημίζονται για τα επιθετικά ριμπάουντ και το παιχνίδι one to one, και ο Η. Ζούρος δεν έπαιξε ούτε ένα λεπτό ζώνη ή zone
press ή έστω προσαρμογή box plus 1 or 2. Το μάθημα με το Πουέρτο Ρίκο, δεν έγινε μάθημα.
-- Κακή νοοτροπία, αφού μετά το παιχνίδι έφταιγαν οι διαιτητές που δεν έδωσαν το φάουλ στον Σπανούλη στο τελευταίο σουτ, και όχι τα μαύρα μας τα χάλια που αφήσαμε να πάμε στο τελευταίο σουτ με τη Νιγηρία.
-- τέλος, Κακή αντιγραφή του μοντέλου Ολυμπιακού, αφού πολλές φορές προσπάθησε να παίξει με 4αδα ή 5αδα Ολυμπιακού ή τύπου Ολυμπιακού, χωρίς όμως να είναι Ίβκοβιτς (ή έστω να πλησιάζει).

Που πας ρε Η. Ζούρο αν δεν μπορείς να πας στη τετράδα αυτού του προολυμπιακού και πάει η Νιγηρία. Εκτός αν έχεις αναλάβει ιεραπόστολος με αποστολή να διαδώσεις και άλλο τον Χριστιανισμό στη Νιγηρία, κάνοντας τους να πιστέψουν στα θαύματα.

Κύριοι της Ομοσπονδίας, ξυπνήστε. Όσο πιο νωρίς, τόσο πιο καλά. Πόσο να αντέξει και αυτός ο Σπανούλης μόνος του; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.