Νέες επιτυχίες του Ποσειδώνα Λουτρακίου στο Πανελλήνιο Στίβου Παμπαίδων


Πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο στις 22 και 23 Ιουλίου 2012, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α (1997-98), η κορυφαία διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ για την κατηγορία αυτή.
Ο Ποσειδών Λουτρακίου κλείνοντας την εφετινή αγωνιστική περίοδο, η οποία ήταν η πιο πετυχημένη των τελευταίων ετών, σημείωσε και πάλι σημαντικές διακρίσεις.
Συγκεκριμένα οι αθλητές πέτυχαν τα εξής

·   Αργυρό Μετάλλιο στον δρόμο 300μ. με τον ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΣΤΑ με χρόνο 36.5’’, σημειωτέον ότι η επίδοση αυτή είναι μέσα στους 10 καλύτερους χρόνους της τελευταίας δεκαετίας.
·        Σκυταλοδρομία 4 x 300μ. Παμπαίδων, 6η θέση με χρόνο 2’37.20’’ με την
συμμετοχή των αθλητών ΓΛΥΚΟΦΡΥΔΗ, ΚΟΙΛΑΡΑ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΓΚΕΤΣΑΟΥ.
·        Σκυταλοδρομία Παγκορασίδων 4 x 80μ., 15η θέση με χρόνο 43.80’’
·        Συμμετοχή στους προκριματικούς σφαίρας και δισκοβολίαςΠαμπαίδων.

Το Δ.Σ. του   Ποσειδώνα Λουτρακίου ευχαριστεί  όλους τους αθλητές και τους προπονητές Κακούρο Γιάννη, Σέκερη Χριστίνα για την εξαιρετικά πετυχημένη αγωνιστική περίοδο και ενημερώνει ότι οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν και πάλι την 3η Σεπτεμβρίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.