O βουλευτής Σ. Μπούκουρας δηλώνει έτοιμος να παραιτηθεί από τη βουλευτική ασυλία


Στα πλαίσια των διενέξεων και της κόντρας μεταξύ του βουλευτή Κορινθίας Σ. Μπούκουρα και του Δημάρχου Α. Πνευματικού, ο βουλευτής δήλωσε ότι με μεγάλη του χαρά αποδέχεται την πρόταση - πρόκληση του δημάρχου Πνευματικού για άρση της βουλευτικής του ασυλίας.  
Όπως αναφέρεται, ΟΛΟΙ οι Χρυσαυγίτες βουλευτές έχουν δεσμευτεί πολύ πριν τις εκλογές ότι σε καμία περίπτωση δεν θα κάνουν χρήση της βουλευτικής τους ασυλίας.
Τα ανωτέρω δήλωσε ο βουλευτής κατόπιν των "αλληλομηνύσεων" μεταξύ των 2 πολιτικών ανδρών. 

Είχαν προηγηθεί πολλές λεκτικές αψιμαχίες το τελευταίο διάστημα ανάμεσα τους. Και για να αποδώσουμε τα του Καίσαρος .. ο δήμαρχος Κορινθίων είχε προκαλέσει ακόμα και την ανδρισμό και την γενναιότητα του Βουλευτή αποκαλώντας τον δειλό, και ότι φοβάται να κυκλοφορήσει μόνος του και κυκλοφορεί πάντα με μπράβους Χρυσαυγίτες.
Τελευταίο επεισόδιο ήταν αυτό στις φωτιές στο Σολωμό, όπου σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο βουλευτής συνοδευόμενος από τον πυρήνα της ΧΑ στην Κορινθία, βοηθούσε στην κατάσβεση της φωτιάς (όπως έχει συμβεί και στις υπόλοιπες πρόσφατες).
Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο δήμαρχος Κορινθίων ειρωνεύτηκε τον βουλευτή λέγοντας ότι ακόμα και στις φωτιές κυκλοφορεί με μπράβους.. 
Οι δυο άνδρες αντάλλαξαν "γαλλικά" και πιάστηκαν στα χέρια. Ο Σ. Μπούκουρας, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, έπιασε τον δήμαρχο από τη ζώνη και αφού τον σήκωσε στον αέρα τον πέταξε στο χώρα επιδεικτικά. 
Το θέμα κατέληξε στην κατάθεση μηνύσεων και από τις δυο πλευρές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σ. Μπούκουρας ζήτησε να μην εφαρμοστεί η αυτόφωρος διαδικασία. 
Έπεται και συνέχεια....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.