Αλ. Τσίπρας: Το μνημόνιο έχει ήδη χρεοκοπήσει! Κάλεσμα στην Κυβέρνηση.

Κάλεσμα στην κυβέρνηση να αρνηθεί το διάλογο με τους «εντεταλμένους υπαλλήλους της τρόικας» που έρχονται όπως είπε, στη χώρα, για να εφαρμόσουν ένα αποτυχημένο πρόγραμμα απηύθυνε από το βήμα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του κόμματος, Αλ. Τσίπρας. 
«Η τρόικα του εσωτερικού απεμπολεί κάθε κυριαρχικό δικαίωμα στη τρόικα που έρχεται αύριο στη χώρα για να ανακρίνει την κυβέρνηση και να επιβάλει τις καταστροφικές επιλογές που μας οδηγούν στο γκρεμό», τόνισε ο κ. Τσίπρας προσθέτοντας ότι καμία πολιτική δύναμη δεν πρέπει να δεχθεί να συνδιαλεγεί με τους εκπροσώπους της Ε.Ε. και του ΔΝΤ 
Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει, καθώς «το μνημόνιο έχει ήδη χρεοκοπήσει» και άσκησε δριμεία κριτική στους τρεις κυβερνητικούς εταίρους. «Νομίζουν ότι αν
γίνουν τροικανότεροι των τροικανών στο τέλος θα αποζημιωθούν. Πλανώνται πλάνην οικτράν», ανέφερε χαρακτηριστικά, κατηγορώντας ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ότι έχουν υιοθετήσει το δόγμα του «καλού τροφίμου σωφρονιστηρίου», θεωρώντας ότι «όσο πιο πολύ αυτομαστιγωθούμε, τοσο πιο επιεικείς θα είναι οι δανειστές».

«Αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο πραγματικός κίνδυνος για τη χώρα δεν ήταν η εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η εκλογή μιας κυβέρνησης συνέχισης του μνημονίου», πρόσθεσε και κάλεσε τα τρία πολιτικά κόμματα που μετέχουν σ’ αυτήν να σταματήσουν «το παιχνίδι με τις λέξεις επαναδιαπραγμάτευση και απαγκίστρωση».

Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.