Γ. Μπάκος: Θα ψηφίσω αρνητικά στο 8ο θέμα του προσεχούς δημοτικού συμβουλίου

Την προσεχή Δευτέρα 11 Ιουνίου, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο, έχοντας 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη. 
Μεταξύ αυτών των θεμάτων υπάρχει και το 8ο το οποίο προτίθεμαι να καταψηφίσω, και το οποίο αναφέρει: "Αποδοχή ή μη φοιτήτριας του Τμήματος Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού της Σχολής Επιστημών - Ανθρώπινης Κίνησης & Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ΣΙΑΤΟΥ Γεωργίας για πρακτική άσκηση στο Δήμο μας."
Προς Θεού, ούτε έχω κάτι προσωπικό με την φοιτήτρια, ούτε την γνωρίζω, ούτε βέβαια θα ήμουν εγώ πρώτος αυτός που θα εμπόδιζε το μέλλον ενός νέου ανθρώπου. 
Όμως ρε κοπέλα μου, να σε προφυλάξω θέλω. Σκέφτεσαι αύριο-μεθαύριο να έχεις στο βιογραφικό σου την πτυχιακή σου εργασία σε ένα δήμο που είναι γνωστόν ότι είναι ανύπαρκτος για την Οργάνωση και την Διαχείριση Αθλητισμού;  Πόσο καλό θα σου κάνει στις επιδιώξεις σου;
Πες μου ποιά θα είναι η εμπειρία που θα αποκομίσεις και με τι εφόδια θα βγείς αύριο στον επαγγελματικό στίβο; 
Αν δεν γνωρίζεις, να σε ενημερώσω ότι το Λουτράκι θεωρείται και είναι, ο ιδανικότερος τόπος για την οργάνωση, την διαχείριση και την ανάπτυξη αθλητισμού και αθλητικού τουρισμού. Συνδυάζει εξαιρετικές αθλητικές υποδομές, μεταξύ των οποίων ένα κολυμβητήριο ολυμπιακών διαστάσεων, εξαιρετικό κλίμα και νερό, την καλύτερη γεωγραφική ρυμοτομία και μόλις μια ώρα από το διεθνές αεροδρόμιο. 
Επίσης αν δεν γνωρίζεις, να σε ενημερώσω ότι: 

-- ακόμα το κολυμβητήριο δεν λειτουργεί (επίσημα), παρά τις παραινέσεις, τα συμβούλια, τα ειδικά συμβούλια...., 
-- το υδροθεραπευτήριο πάει για κλείσιμο, 
--τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του νομικού προσώπου που είναι υπεύθυνο για την οργάνωση και την διαχείριση των αθλητικών υποδομών και διοργανώσεων δεν γνωρίζουν πόσες γωνίες έχουν οι μπάλες
-- ο τοπικός σύλλογος έχει να επιδείξει το τελευταίο έτος μια ομάδα στην Α1 (Handball), ομάδες στις εθνικές κατηγορίες (Voleyball, Basketball), εξαιρετικές επιτυχίες στην κολύμβηση και τέλος εξαιρετικές επιτυχίες και πανελλαδικές διακρίσεις στο στίβο, και παρόλα αυτά π.χ. ο στίβος δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα γιατί του έλλειπαν 1.000 ευρώ!! 
-- ο αθλητικός τουρισμός (και κάθε άλλη μορφή τουρισμού), έχει απεμπολιστεί από το δημοτικό του χαρακτήρα (κουράστηκαν βλέπεις) και έχει εκχωρηθεί αυτούσια σε μια ΜΚΟ Ιδιωτών, χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου, χωρίς διαβούλευση και χωρίς τέλος πάντων να ακολουθηθούν οι θεσμικές υποδείξεις του νόμου. 

Για την δική της λοιπόν προστασία, προτείνω να αρνηθούμε όλοι μαζί το αίτημα της φοιτήτριας, και να της υποδείξουμε άλλους δήμους, ικανούς να της προσφέρουν πραγματική γνώση στο αντικείμενο σπουδών της, ήτοι στην Οργάνωση και Διαχείριση του αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.