EKTAKTO. Οικουμενική κυβέρνηση τέλος. Εκλογές οσονούπω. Υποκρισία εσαεί.

Ο πρόεδρος Κ. Παπούλιας καθοδήγησε με μαεστρία το παιχνίδι στη παράταση, κρατώντας και απίστευτες καθυστερήσεις μήπως και η εθνική συνεταίρων μνημονίου βάλει κάποιο γκολ, εις μάτην όμως.
Και ενώ όλοι ακούγαμε για οικουμενική κυβέρνηση προσωπικοτήτων (που όπως και να το κάνεις ήταν μια ελπίδα εάν θα υπήρχε ξεκάθαρο σχέδιο και στόχοι από τα κόμματα, αφού εάν αποτύγχαναν οι "προσωπικότητες" πάλι σε εκλογές θα πηγαίναμε ), τελικά η ιδέα αυτή ούτε καν συζητήθηκε!!! Τόσο ήταν το πραγματικό ενδιαφέρον τους. Φαίνεται ότι καθείς για την πάρτη του, και φαίνεται ότι μπορούν να υπάρχουν πολλοί σωτήρες, όμως καθείς με τους δικούς του όρους και για την πάρτη του.
Και ενώ διαφαινόταν ξεκάθαρα ότι η ευρώπη και οι εκπρόσωποι της είχαν προετοιμαστεί για κάποιο νερό στο κρασί, ο πρόεδρος και οι άλλοι πρόεδροι προτίμησαν τον "άκρατο/ανέρωτο οίνο"
Διαβάστε δηλώσεις και βγάλτε νόημα (για την υποκρισία....και για το κουτόχορτο που συνεχίζουν να νομίζουν ότι τρώμε)...


- Βενιζέλος:Ο Καμμένος μας ζήτησε να τον στηρίξουμε να καταγγείλει το Μνημόνιο!
- Κουβέλης: Δεν ετέθη θέμα κυβέρνησης από προσωπικότητες 
- Οργισμένος ο Π.Καμμένος: "Προτιμούν τους δανειστές από την εθνική λύση". "μέσα στη σύσκεψη φάνηκε ότι ο μοναδικός σκοπός του Αντώνη Σαμαρά ήταν από την αρχή να γίνουν νέες εκλογές έτσι ώστε να καταφέρει την αυτοδυναμία και να γίνει πρωθυπουργός".
- Βενιζέλος προς Τσίπρα: "Ο μέντοράς σου Αλέκος Αλαβάνος άλλα υποστηρίζει".
- Τσίπρας προς Βενιζέλο: "Σας ευχόμαστε να πάτε καλύτερα!!!"
- Σαμαράς: Θα γελάσει κάθε...Καμμένος
- Πηγές από Ιπποκράτους: "Απορρίφτηκε η πρόταση κυβέρνησης Ανεξάρτητων Ελλήνων και στην συνέχεια δεν συζητήθηκε κάποια άλλη πρόταση"


-- «Προτείναμε συγκεκριμένη κυβέρνηση εθνικού σκοπού την αρνήθηκαν. Προτιμούν τους δανειστές από την εθνική λύση», ανέφερε ο Π. Καμμένος, ενώ κατηγόρησε Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ για αλλαζονεία. (διαβάστε όλη τη δήλωση)
-- O Φώτης Κουβέλης, είπε: "Κάποιες δυνάμεις ήθελαν από την αρχή να πάμε σε εκλογές". (διαβάστε όλη την δήλωση)
-- Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, είπε ότι ο Πάνος Καμμένος πρότεινε να έχει την στηριξη όλων να σχηματίσει κυβέρνηση και με ψήφο ανοχής να καταγγείλει το Μνημόνιο. "Αυτό δεν μπορεί να γίνει", είπε ο κ. Βενιζέλος. Πρόσθεσε ότι η χώρα "οδεύει δυστυχώς ξανά σε εκλογές. Οδεύει σε εκλογές μέσα σε λίγες ημέρες υπο πολύ ασχημες συνθήκες επειδή κάποιοι έθεσαν εν ψυχρώ υπεράνω του εθνικού συμφέροντος το στενό κομματικό και παρερμηνεύεουν την εντολή του ελληνικού λαού."
Τόνισε ότι παρερμηνεύεται η εντολή των πολιτών, σημειώνοντας πως «ο λαός μας είπε στις 6 Μαΐου ότι δεν θέλει ξανά εκλογές, ότι θέλει κυβέρνηση συνεργασίας και την Ελλάδα στο ευρώ». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟK ανέφερε τέλος ότι επικράτησε αλλαζονία, τυχοδιωκτισμός και μικροκομματισμός, προσθέτοντας πως «είναι πολλοί αυτοί που επιδίδονται σε εμπόριο ψευδαισθήσεων».
ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Loutraki One σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα Eλληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.

Επειδή το Loutraki One πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο, που αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τoυ αρθρογράφoυ ή που δεν περιέχουν το e-mail του αποστολέα. Tο email των αποστολέων σχολίων δεν εμφανίζεται δημόσια.